Pagina's

zondag 30 oktober 2011

Filmpje | Shoplog Barcelona 2011

Hoi allemaal! Vandaag heb ik voor jullie de beloofde shoplog in een filmpje :) Het is niet super veel, maar toch. Ik heb een aantal dingen gekocht bij Forever21 en Zara. Nou, veel kijk plezier!



Zijn jullie wel eens bij Forever21 geweest? Of heb je er een keer wat besteld?
Love,

Diana

vrijdag 28 oktober 2011

Citytrip naar Barcelona!

Hoi allemaal! Ik heb nu al 4 dagen niet geblogt, maar dat was niet zonder reden: ik ben 4 dagen naar Barcelona geweest! Ik heb dit niet vooraf aangekondigd omdat ik niet op internet wil zetten wanneer ik op vakantie ben (in verband met inbraak e.d.). We waren met z'n 4en: mijn moeder, oma, zus en ikzelf. We zaten in een hotel aan een heel mooi en bekend plein, Plaza Reial. Het weer was super (tussen de 20-25 graden en geen wolkje aan de lucht!) en we hebben heel veel gezien, Barcelona is echt een schitterende stad. Ik heb echt een geweldig tripje gehad! Ik heb uiteraard ook een hoop foto's gemaakt, niet met mijn eigen Canon spiegelreflex helaas, omdat Barcelona bekend staat om de zakkenrollers en straatrovers had ik die maar niet meegenomen, maar wel met een andere digitale camera. Ook heb ik heerlijk geshopt want ze hebben de leukste winkels die je maar kan bedenken (en véél goedkoper dan in Nederland) maar daar zal ik nog wel een apart artikel over maken.
Hieronder zal ik jullie een aantal foto's laten zien :)


Het plein waar ons hotel aan zat. Heerlijke summer feeling met die palmen.
Nog een paar hotspots van Barelona:


zaterdag 22 oktober 2011

Mijn nagelverzorging routine

Hey! Ik ben ontzettend dol op nagellak en ik heb dan ook eigenlijk nooit géén nagellak op. Toch heeft dat zo zijn nadelen: mijn nagels zijn ontzettend slap. Ze scheuren en/of chippen heel erg snel. Nagelverzoring is uiteraard altijd belangrijk, maar al helemaal voor mijn slappe nagels is het essentieel.
Ik heb een aantal fijne producten die ik daarvoor gebruik en ik probeer minimaal 1 keer in de week mijn nagels een grote 'verwenbeurt' te geven. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik dit doe en welke producten ik gebruik.


woensdag 19 oktober 2011

NOTD | Starry sky

Hoi allemaal! Zoals ik gister gezegd had zou ik gauw een artikel plaatsen met foto's van mijn holografische topper-nagels, en dat heb ik dan ook gedaan vandaag! Ik ben zelf heel verrast over het resultaat, door de donkere basis komen de glitters nog veel mooier uit. Nou genoeg gepraat, see for yourself!



dinsdag 18 oktober 2011

Shoplog | Kruidvat beauty producten

Allereerst: sorry dat ik zo lang niet geblogt heb! Het was niet mijn bedoeling, maar ik had het weer erg druk op school en daarbuiten, dus ik kwam helaas niet aan bloggen toe. Maar om het goed te maken heb ik vandaag een shoplog voor jullie!
Ik ben weer naar Kruidvat geweest, de winkel waar ik zo lang kan blijven hangen en meestal met een goed gevuld tasje vandaan kom. Ik was cadeautjes aan het kopen voor een vriendin en heb daarnaast nog een aantal leuke dingen voor mezelf gekocht.


De schade valt wel mee. Ik heb twee dingen gekocht die ik echt nodig had en drie dingen die ik gewoon leuk vond. Laten we beginnen met het nuttige.


donderdag 13 oktober 2011

NOTD | Pink Butterfly fimo canes

Zoals jullie gister konden zien heb ik eindelijk mijn fimo canes binnen! Ik kon dan ook niet wachten met het uittesten. Ik heb gekozen voor de roze vlinder in combinatie met mijn favoriete roze: OPI - Hopelessly in Love. Ik moet wel nog even oefenen met de fimo canes, het is namelijk best moeilijk om ze heel dun te snijden! Mijn vlinders zijn nu een beetje te dik waardoor ze erg waarschijnlijk een stuk sneller af zullen gaan. Maar goed, oefenening baart kunst. Hieronder kun je in ieder geval het resultaat zien :)



woensdag 12 oktober 2011

Pakketje Buyincoins.com binnen!

Hèhè, EINDELIJK heb ik mijn pakketje uit China! Een hele tijd terug bestelde ik op Buyincoins.com, een hele fijne en vooral goedkope online webshop. Het heeft even geduurd maar het was zeker het wachten waard, want ik heb een aantal super leuke dingen! Klik snel verder voor de foto's.

maandag 10 oktober 2011

Perfect voor de herfst: Yankee Candles



Wat een rot weer zeg.. Ik zei het al eerder, maar de herfst is nu echt begonnen. Als ik thuis kom is het al weer bijna donker! Maar dit heeft ook zo z'n voordelen. Het is namelijk echt weer de tijd om heerlijk kaarsjes te branden! Hier ben ik zo onwijs dol op, het straalt één en al gezelligheid uit. Vooral geurkaarsen vind ik helemaal geweldig. Ik heb zelf veel geurkaarsen van Ikea die heel lekker ruiken. Maar Hema en Xenos heeft ook hele lekkere geurkaarsen voor weinig geld.
Helaas is mijn geurkaarsen budget dus niet zo groot.. Er is namelijk één merk geurkaarsen die ik zo graag zou willen hebben, en dat zijn de Yankee Candles. Ze zijn in Amerika heel populair en helaas ook niet in Nederland te koop, maar wel online te bestellen gelukkig. Het enige probleem: ze kosten meer dan €20 per stuk. Als ik een keer geld te veel heb zal ik er misschien een keertje een kopen, maar tot die tijd zal ik moeten fantaseren over deze geweldige kaarsen.
Ik heb voor jullie op een rijtje gezet welke geuren ik graag zou willen hebben. De kaarsen zijn op deze site te bestellen.

zondag 9 oktober 2011

NOTD | Bordeaux rood van de Hema

Het mooie weer is over. Tijdens de zomer draag ik altijd graag felle, vrolijke kleurtjes op mijn nagels. Maar zodra het buiten grauwer en kouder wordt, ga ik meer voor donkere kleuren. Nu dus. Voor mijn verjaardag heb ik een hele mooie donkerrode kleur van de Hema gekregen, perfect voor de herfst! Heel klassiek ook. Benieuwd hoe die er uit ziet? Hieronder staan een aantal foto's!

zaterdag 8 oktober 2011

Inspirational | HERFST

Hey! Het is de laatste tijd duidelijk te merken dat het al weer herfst is, wat een weer zeg.. Maar daarom vond ik dit een goed moment om eens wat inspirerende herfst plaatjes met jullie te delen. Herfst heeft ook zo zijn voordelen: je kan namelijk weer 'layeren' en lekker dikke truien aan doen! Vooral dat laatste ben ik dol op. Nou, genoeg gezegd: hier is mijn inspiratie!


















Krijg jij al herfstkriebels?
Love,

Diana

donderdag 6 oktober 2011

FOTD | Mixing some neutrals

Hoi allemaal! Vandaag is de 2e dag dat ik ziek thuis zit en ik verveel me behoorlijk. Ookal voel ik me niet goed, ik heb toch maar een ooglook gedaan vandaag zodat ik iets te doen had, haha. Ik haal het er straks af en ga weer lekker in bed liggen, maar hier zijn de resultaten!






En tot slot de producten die ik gebruikt heb:

Wat vinden jullie van 'nude' deze look?
Love,

Diana

woensdag 5 oktober 2011

Lipgloss: mijn collectie en mening

Lipgloss en lippenstift: je vind het óf heel leuk, óf helemaal niks. Persoonlijk vind ik het heel leuk, maar meer bij anderen. Ik vind het zelf vaak maar gedoe. Je moet het steeds bijwerken, het eet/drinkt moeilijk en vaak plakt het. Maar ik heb zo mijn momenten dat ik dat gedoe accepteer en een keertje lippenstift of lipgloss draag.
Vandaag ga ik het over lipgloss hebben en mijn persoonlijke (kleine) collectie laten zien.



dinsdag 4 oktober 2011

Rituals producten /Rice Milk & Cherry Blossom

Rituals kennen we allemaal wel. De winkel waar je spontaan je innerlijke rust vind en overspoeld word met ontspannende muziek en heerlijke geuren. Vooral het test gedeelte vind ik geweldig!
Rituals heeft 3 geurlijnen: ontspannende-, verfrissende- en energieke geuren. Elke lijn heeft 2 verschillende zegmaar 'subgeuren'. Mijn persoonlijke favoriet is de ontspannende lijn, met name de geur 'Rice Milk & Cherry Blossom'. Hier heb ik twee nieuwe producten van: de Magic Touch whipped bodycream en de Zensation foaming shower gel.


New in | Canon EOS 1000D !!

Hoi allemaal! Sorry dat ik zo lang niet geblogt heb, maar ik heb er een goede reden voor: ik had mijn nieuwe camera besteld! Nu had ik natuurlijk met mijn oude foto's e.d. kunnen maken, maar daar had ik helemaal geen zin meer in nu ik in afwachting was van mijn nieuwe camera. Maar vandaag is hij dan eindelijk aangekomen, mijn Canon EOS 1000D!!!

Ik ben er echt on-ge-lofe-lijk blij mee. Ik heb gelijk 543987257234 'test' foto's gemaakt. En wat zijn die mooi zeg! De beelden zijn haarscherp en ook close-ups zijn heel erg mooi. Hij heeft alleen wel moeite met close-ups van mijn nagellak, maar hier vind ik ook nog wel iets op. Ik ga de rest van de dag de gebruiksaanwijzing lezen en alles lekker testen. Vanaf nu zal ik ook weer volop bloggen!

Hier heb ik een aantal random foto's voor jullie, zodat je een idee hebt van de kwaliteit.








Heb jij een digitale spiegelreflex camera? Zo ja, welke?
Love,

Diana