Pagina's

donderdag 2 februari 2012

Eindelijk weer rust!

Hehe, mijn toetsweek is voorbij, YESSS! Wat een opluchting na zo'n lange tijd constant leren en toetsen maken. Vrije tijd is er niet van gekomen, laat staan bloggen! Maar vanaf nu zal ik gewoon weer actief zijn :)
In mijn vorige bericht zei ik dat ik zo snel mogelijk foto's zou maken van Pink Friday, een OPI uit de nieuwe Nicki Minaj collectie. Nou ik ben dus de grootste sukkel ooit, want toen ik mijn nagellak er fijn aan het af boenen was om het volgende kleurtje er weer op te doen besefte ik me dat ik helemaal vergeten was foto's te maken! De enige foto die ik nu dus heb is met mijn Blackberry gemaakt. Nou dat is geen kwaliteit om over naar huis te schrijven, maar goed, beter iets dan niets denk ik maar..
Ik moet misschien maar een keer zo'n swatch-wiel aanschaffen zodat ik kleuren niet steeds op mijn eigen nagels hoef te swatchen, dat scheelt een hoop tijd!
Hier alsnog de pauper foto:


Tada! Oke het is echt onwijs onscherp, onderbelicht, korrelig enzovoorts, maar je begrijpt het idee! Het is dus een 'gewone' roze, zonder glitter of iets, maar het is echt precies de juiste nuance! Op deze foto lijkt hij iets lichter dan hij in werkelijkheid is. Zoals ik al eerder zei, een kleur die eruit 'springt'. Ook bleef de lang erg lang zitten zonder te gaan chippen. Ik ben super tevreden, een echte aanrader! Hij zal waarschijnlijk erg mooi staan bij elke huidskleur.

Ik heb de laatste tijd niet echt 'volwaardige' artikelen voor jullie kunnen maken, maar die zitten er wel weer aan te komen :)

Genieten jullie van je vrijheid, of zit je tot aan je oren in het schoolwerk?
Love,

Diana

5 opmerkingen:

  1. Wat een mooie roze kleur. Ik ben helemaal weg van de lakjes uit deze lijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij is nu ook net de drukte een beetje voorbij, heerlijk inderdaad! Mooie nagellak kleur! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey meid leuke blog heb je, kijk ook eens bij mij. Ik heb vandaag geschaatst en school hoop ik binnenkort klaar te hebben. Ik heb trouwens ook veel roze nagellak kleurtjes xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is dat voor merk die kleur nagellak en welk nummer? Hij is zoo mooi;$

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor dat je een vraag stelt kan je beter eerst het artikel lezen..

      Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.