Pagina's

vrijdag 10 februari 2012

OOTD | I am number 94

Wauw, dit heb ik gemist zeg! Het is volgens mij al een hele tijd terug dat ik een OOTD heb gedaan, wat zonde eigenlijk want ik vind ze heel leuk om te doen! Vandaag was ik om 10 uur al klaar met school, dus het leek me leuk om weer eens een outfit foto te maken. Een beetje casual met een oversized cardigan en vans, geschikt voor zo'n lui dagje als deze. Ook besloot ik mijn crop top maar weer eens uit de kast te trekken, aangezien ik geen Rusland perikelen meer buiten zie (lees: dichtgevroren deuren, spek gladde weg, gevoelstemperatuur -100) kon het eindelijk weer :) Wolle truien zijn leuk, maar ik wil langzamerhand mijn lentekleding ook wel weer eens aan. Kom op met die warmte!

Oh by the way, dit is mijn 100e blogpost! Toch wel een heuze mijlpaal :)






Oh gosh, ik kan echt niet meer zonder fluffy dikke sokken! Ik haat het als mijn tenen er af vriezen, dus ze zijn echt een must-have. Deze kocht ik trouwens in een two-pack bij Action, ik weet niet meer precies hoe duur ze waren, maar vast niet veel (aangezien ze van de Action zijn!). Oh het vest is trouwens van Primark en het shirt van H&M.

Kijken jullie ook zo uit naar het warme weer?!
Love,

Diana

14 opmerkingen:

  1. Ohh ik heb dit al is eerder gezegd - en ik bedoel dit niet op een 'lesbische' manier haha - maar ik vind jou zo ontzettend mooi.. Heb je een vriend?

    Leuke outfit ook trouwens! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aww wat ontzettend lief! Ja ik heb wel al een tijdje een vriend, bijna 2 jaar :)

      Verwijderen
  2. Wat een leuke outfit zeg, dat vest is echt prachtig :) Super kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey,

    leuke outfit en een hele leuke ring :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. waar heb je die ring vandaan? <3 LOVE IT x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb je nou wel of geen tweepersoonsbed, haha.. Sorry. Ik ben super fan van je! Je bent ook heel mooi. <3
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik heb een tweepersoonsbed haha! En bedankt voor het compliment! <3

      Verwijderen
  6. Heeee, hahaha beetje laaat maar ik was je blog helemaal aan het lezen maar watt heb jij een leuke smaak en kleed jij je leuk ! ik ben echt al zo lang op zoek naar zo'n gebreid vest maar waar heb je deze vandaan? Ik heb het nu natuurlijk niet nodig want het is nu een lekker warm dagje! <3 xox

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van de Primark, meestal zet ik dat soort informatie in het artikel :)
      En dankjewel! xx

      Verwijderen
  7. Hee! ik ben waarschijnlijk de zoveelste die dit zegt, maar ik bewonder je echt! ik heb je 'ontdekt' door je filmpjes op youtube. Die vind ik namelijk ook heel leuk, en ik dacht eerst dat je alleen 'maar' haar tutorials deed, maar daarna ontdekte ik je shoplogs (schrijf je dat zo?! :P) en die vind ik ook heel leuk! ik ga nu zeker je blog & filmpjes volgen! (: xoxo van een meisje van 12 ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leukk!! En weet je wat er bij mij opvalt als je van die OOTD maakt, je draagt bijna altijd een panty... Misschien licht het aan mij maar... Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. je ziet er altijd super leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.