Pagina's

donderdag 19 april 2012

Review | Eylure Lashfix

Hey! Normaal doe ik niet zo veel reviews eigenlijk, maar bij dit product kon ik het simpelweg niet laten, aangezien waarschijnlijk de helft er het bestaan niet eens van af weet! Nou natuurlijk weten we allemaal wel dat er wimperlijm bestaat, maar de lijm die je vaak bij nepwimpers krijgt zijn nog erger dan Prittstift en op internet bestellen is ook weer zo'n gedoe. Ik had afgelopen weekend een thema feestje waarbij ik als Barbie verkleed ging, dus nepwimpers konden niet missen! De wimpers had ik wel, het enige wat ontbrak was nog goede lijm.. Het klinkt suf, maar het enige wat mij altijd weerhield nepwimpers te dragen tijdens feestjes e.d. was het feit dat ik geen goede lijm had.. Tja, en waar koop je dat nou?

Misschien ben ik wel de enige die dit nog niet wist, maar ik heb dit nog nooit ergens anders gelezen, dus je kan je wel voorstellen dat mijn klomp brak toen ik de Claire's binnenliep en ergens onderaan een rek de Eylure Lashfix vond! Eylure is een vrij bekend merk op het gebied van nepwimpers, dus toen ik de lijm vond voor €4,95 besloot ik hem meteen mee te nemen, deze was zeker het proberen waard! Ik heb hem inmiddels gebruikt en ik kan jullie wel vertellen: ik ben fan.





De verpakking is simpel en gebruiksvriendelijk. Het is met een handige schuine applicator waarmee je makkelijk een klein randje lijm op je nepwimpers kan aanbrengen. Je krijgt best veel, 6 ml is ruim voldoende als je bedenkt dat je maar heel weinig nodig hebt per keer. Volgens de verpakking moet je ongeveer 30 seconden wachten tot de lijm wat plakkerig is voor je hem aanbrengt. Zo gezegd zo gedaan. Ik bracht de wimpers met een pincet aan, eerst aan de buitenkanten, daarna zachtjes aandrukken in het midden. Hierna zaten ze meteen muurvast! Wat een topspul, dat gekledder met die goedkope lijm die je normaal gesproken erbij krijgt is hiermee verleden tijd. Het mooiste is dat ik de rest van de avond me niet druk hoefde te maken over hangende wimpers, want ze bleven mooi op hun plek.

Ik weet niet of ze deze lijm op nog meer plekken verkopen in Nederland, maar ik vond deze verrassend genoeg dus bij de Claire's. Ik heb helaas de verpakking perongeluk weggegooid, heel suf I know, maar hier is alsnog een plaatje van hoe 'ie eruit ziet:


Opzich wel makkelijk te herkennen toch? Als jullie toevallig nog andere plekken weten waar deze verkocht wordt, laat het me dan a.u.b weten, dan zet ik het erbij in het artikel zodat degenen die geen Claire's in de buurt hebben het toch kunnen aanschaffen!
Ik ben 100 % tevreden over dit product. Het is helemaal niet duur, makkelijk te verkrijgen en doet zijn werk onwijs goed! Een echte aanrader.

Draag jij wel eens nepwimpers? Zo ja, wat voor lijm gebruik jij dan? Zo niet, zou je het wel eens willen proberen?

Love,
Diana

9 opmerkingen:

  1. Klinkt goed! Ik gebruik zelf DUO wimperglue en dat werkt ook fijn. Niet dat ik 't vaak gebruik maar oke :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat die wel goed werkt! Ik heb het nog nooit gebruikt.. ik doe nooit nepwimpers op!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal top! Ik had ook altijd het zelfde probleem, niets is irritanter dan nepwimpers die niet op zn plek blijven. Leuk artikel (:

    liefs
    GREEDY|FASHION

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke review! Ik draag echt nooooit nepwimpers ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik die ook! Ik vind hem heel fijn werken :-)

    With love, Cindy
    www.yourstrulycindy.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijkt me fijn! Ik draag alleen nooooit nepwimpers, haha. Maar als je zo verkleed gaat is dat dan wel weer leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb toevallig gisteren de individual lashes van Eylure aangebracht en de lijm die daarbij wordt geleverd is ook echt geweldig. Ik denk dat het dezelfde lijm is maar in een aparte verpakking. Goed artikel! Ik ga eens langs bij de Claire's. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze is ook gewoon te koop bij de etos of DA geloof ik ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. klinkt goed, maar ik gebruik zelf nauwelijks nepwimpers :P xx

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.