Pagina's

donderdag 14 juli 2011

Ladies if you love your man show em you the finest - Mini shoplog

Vandaag heb ik mijn rapport opgehaald, dus ik heb eindelijk officieel ZOMERVAKANTIE!! Ook ben ik nu officieel over naar 6 gymnasium! :) Maar het weer heeft ons wederom teleurgesteld vandaag, dus voorlopig is het alleen nog zomervakantie op papier. Wel heb ik mezelf beloond met een rondje Kruidvat. Ik had een nieuwe translucent powder nodig (mijn oude van Rimmel had ik laten vallen en was gebroken) en ik hoorde over alle kortingen dus ik dacht nu is het moment!

Ik heb een translucent powder van de 50's Girls Reloaded collectie van Essence genomen. Ik vond de verpakking er leuk uitzien en hij was heel goedkoop (€2,99). Hij is in de kleur 01 Ahoy!. Daarnaast heb ik me door Catrice alweer laten verleiden. Ik zocht al een tijdje een nude lipstick voor niet veel geld en ik vond deze mooie kleur. Het is kleur 010 Cosnova. Hij is nude roze-achtig. Erg mooi! Deze was ook zeer redelijk geprijsd (€3,99). De verpakking van de lipstick is ok√©, zakelijk. Alleen jammer dat Kruidvat altijd zo veel plakband om de potjes doet en je daarna lelijke lijmresten op je verpakking hebt zitten.Uiteindelijk waren allebei deze dingen niet in de korting haha. De lipstick wel maar dat was een actie van 2 voor €6, maar ik wilde niet 2 lipsticks.
Hier een swatch van de lipstick e.d.Hij ziet er hier iets meer roze uit dan hij werkelijk is.

Hebben jullie je rapport al?
Love,

Diana 

4 opmerkingen:

 1. Die lippenstift heb ik ook, ik vind hem erg fijn. Hij staat je ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lipstick :)

  ps. doe je al mee aan mijn winactie's? http://girlsmakefashion.blogspot.com/p/zomer-winmaand.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik wist niet dat de 50's girls reloaded collectie er al was, daar ga ik snel even naar kijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke spulletjes!
  ik baal echt dat ik op vakantie ben terwijl die nieuwe lijn van Essence uit komt maar goed.
  & natuurlijk de groetjes terug van gekke Bart

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.