Pagina's

dinsdag 15 mei 2012

Catrice Revoltaire (+ Essence shimmer brick)

Hey allemaal! Wow, long time no see.. Gisteren heb ik het allereerst examen gehad, nederlands. Het was opzich te doen, maar achteraf blijken alweer een aantal fouten gemaakt door CITO (makers van het examen) en LAKS wordt overspoeld met klachten. Hopelijk betekend dat een hogere N-term voor ons!
Vandaag ben ik een dagje vrij, en morgen heb ik kunst.. Spannendddd! Ik besloot maar even snel dit artikel voor jullie te maken. Ik had de foto's al gemaakt toen ik de producten meteen gekocht had (vorige week) maar ik was er nog niet aan toe gekomen om het daadwerkelijk online te zetten, dus bij deze.
Het is een beetje random, ik heb de twee dingen die ik heel graag uit de Revoltaire LE van Catrice wilde hebben gescored, plus een ander product van Essence waar ik al een tijdje op aan het loeren was, maar steeds niet in de schappen lag. Hier zijn in ieder geval de foto's!





Allereerst de befaamde 'ombre' blush in de kleur Colour Bomb. Tja, wat kan ik hier nog over zeggen? Hij is ontzettend mooi om te zien en swatcht prachtig! Helaas was het onzichtbaar op elke foto die ik maakte.. Maar je kan je er wel ongeveer een voorstelling bij maken denk ik zo. Ik ben ontzettend blij dat ik deze heb kunnen bemachtigen (Jamie, als je dit leest: bedankt!) en ik zal hem koesteren. Prijs: €3,99.






Dan het tweede en laatste product dat ik heel graag uit de LE wilde hebben is deze matte lipstick, wederom in de kleur 'Colour Bomb' (Catrice, Y U no think of original names?!). Ik had de laatste uit het schap, dat was wel even een euforisch momentje. Wat een heerlijke lipstick is dit. De kleur is prachtig, net als de verpakking trouwens. Eens een keer wat anders dan die zwarte hulsen. Volgens mij staat deze kleur koraal-achtig roze iedereen mooi, vooral in de zomer! Prijs: €3,99.





Bovenste swatch: alleen highlighter, Onderste swatch: alle kleuren gemengd.

Het laatste product wat ik kocht was dus geen Catrice Revoltaire, maar een 'gewoon' Essence product. Ik had deze al eerder, maar tot mijn grote verbazing was die gaan schimmelen (een harverscheurend moment.. en ook best wel vies) dus wilde ik een nieuwe! Het probleem was dat ik hem al een hele tijd geleden gekocht had, dus toen ik hem nu steeds niet in de Kruidvat zag begon ik te vrezen dat hij uit de verkoop was gehaald.. Tot ik hem vorige week zag liggen en hem meteen mee nam!
Essence zelf noemt het 'allover shimmer', maar ik noem het een shimmer brick aangezien dit volgens mij een dikke vette dupe van de Bobbi Brown shimmer brick is:



Je kan het voor van alles gebruiken: bronzer, blush én highlight! Een multi functioneel product dus. Ik heb hem in de kleur 'Ibiza Sun', de kleur voor de lichtere huid. Je hebt er ook een voor de donkere huid. En dat voor maar €3,49.

Hebben jullie iets uit de Catrive Revoltaire collectie gescored?
Love,

Diana

6 opmerkingen:

  1. De blush & de lipstick heb ik zelf ook <3
    Die "shimmerbrick" van Essence is ook mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lipstick heb ik ook!
    Hij is zo mooi! Echt heel leuk voor de zomer!
    Als ik de blush nog kan vinden ga ik die misschien ook nog kopen
    En die all over shimmer van Essence heb ik ook een tijdje geleden gekocht, in de blonde en de brunette versie, ik gebruik die in de zomer veel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wanneer maak je een filmpje over je wenkbrauwen je hebt lang geleden niks meer geschreven en ook geen filmpjes gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw die blush is echt zo mooi, ik baal nog steeds dat hij al was uitverkocht na 2 uur en ik hem niet heb kunnen scoren. :(! met welke camera heb je trouwens je foto's gemaakt? ik zoek nog ene nieuwe camera. liefsmanon.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.