Pagina's

zondag 27 mei 2012

NOTD | Ombre

Hey allemaal! Very, very, very long time no see.. Ik heb inmiddels 6 examens gehad en ik moet er nog 2 aankomende week. Woensdag economie en donderdag frans. Ik kan niet wachten tot ik mijn vrijheid weer terug heb! Echt balen dat ik zo weinig heb kunnen bloggen, maar over een paar dagen kan ik er weer vol tegen aan. Voor nu ben ik een paar daagjes vrij, natuurlijk om te leren, maar ook even uit te rusten. Ook besloot ik eindelijk weer eens wat leuks met m'n nagels te doen, dus hierbij heb ik een Nails of the Day voor jullie :)


Kleuren zijn bewerkt!
Ik heb lila en turquoise als kleuren gebruikt omdat ik ze wel leuk bij elkaar vond passen. De lila is No Drama! van Essence, de ander is Am I Blue or Green? van Catrice. Het leuke aan ombre nagels vind ik dat het zo makkelijk is om te maken, het ontzettend weinig tijd kost en het er lekker zomers uit ziet! Je kan natuurlijk ook twee kleuren doen die dichter bij elkaar liggen, zoals lichtblauw en donkerblauw of iets dergelijks, maar ik heb voor een iets duidelijker verschil gekozen.

Nu moet ik helaas economie gaan leren, blegh.. Ik wens jullie nog twee fijne pinksterdagen en geniet van het heerlijke zomer weer!

Hebben jullie de ombre trend al geprobeerd?
Love,

Diana

6 opmerkingen:

  1. Wat leuk gedaan! Die kleuren vin k ook erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk, kleuren zijn mooi en passen mooi bij elkaar!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er erg gaaf uit!
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt gaaf ziet het er uit, de kleuren passen echt leuk bij elkaar

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Diana,

    zo'n leuke nagels, ik heb alleen geen flauw idee hoe je ze maakt dus wil je er een tutorial over maken? lijkt me leuk.
    O ja voor ik het vergeet, je filmpjes zijn zóóó leuk ik heb er veel aan, wil je nog eens een haar tutorial maken die vind ik zo leuk, alleen is bij mij vaak het probleem dat ik het niet kan doen want ik heb best dik haar en halflang wil je eens een haartutorial maken die ik wel kan doen.
    Ik heb aan die andere allemaal ook wel wat hoor <3.
    maarja en zijn nog zoveel dingen die ik je wil vragen enzo dus hier zijn ze: verf je je haar?
    werd je weleens gepest? zo ja hoe is het gestopt( ik wordt namelijk gepest door jongens uit me klas want ik ben heel bleek en 11 jaar).

    heb je huisdieren ?
    heb je een vriendje?
    wat ga je studeren?
    hoe oud was je toen je make-up naar school droeg?
    uhmmmmm volgens mij zijn dat al mijn vragen miss kan je er een tutorial ovr amken met nogmeer vragen van ook anderen, is super leuk.
    ik hoop dat je reageerd en een tutorial maakt over die vragen en eentje die ik met me haar kan doen ik hoop dat je dit helemaal leest want het is een héél lang berichtje, sorry daarvoor.
    en ik vind dat wat ej deed met carnaval dat filmpje dat je die jongen sminkte (of hoe je het ook schrijft) heel mooi was mooier dan die jongen bij jou deed.
    Maarja ik ga stoppen <3 bye.
    p.s ik hoop zo erg dat je die tutorials maakt en reageerd.
    p.p.s wil ej dan ook tips geven hoe die jonges stoppen met pesten.
    p.p.p.s alvast:'Dankuu'.

    -xxx- Anoniempje

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.