Pagina's

maandag 2 juli 2012

2 juli

Hey allemaal, nieuwe maand nieuwe kansen! Ik kom zojuist van het CBR, ik had namelijk examen van m'n theorie! Ik heb nu twee rijlessen gehad en aangezien ik extra veel wil lessen in de vakantie wilde m'n instructeur graag dat ik vroeg m'n theorie al zou hebben. Ik had zaterdag van kwart voor 9 tot 4 een soort spoedcursus en vandaag weer van kwart voor 9 tot 12, daarna gingen we met het busje naar het examen wat ik uiteindelijk nog best wel spannend vond! We zaten met wel meer dan 50 man in dat lokaal, ik was best wel verbaasd met hoeveel mensen dat tegelijk gaat. Ik had wel een beetje klamme handjes maar probeerde zo logisch mogelijk na te denken, en ik ben in één keer geslaagd! :)Ik typ dit trouwens vanaf mijn nieuwe notebook, een super mooi 'geslaagdheids'-cadeau die ik van m'n vader kreeg, echt super lief. Hij is bedoeld voor volgend jaar op de universiteit zodat ik hem makkelijk kan meenemen naar college en aantekeningen e.d. kan maken. Het is een Acer 'Aspire One', en het leuke is dat hij een limited edition is! De collectie heet Balloon Carnival en hij ziet er zo ontzettend schattig uit. Ik zal even een plaatje Google'en. Kijk:


Hij is 10 inch, heel klein en super licht dus, ideaal! Met een volle accu gaat hij haast 8 uur mee, echt niet normaal. Dit is precies wat ik graag wilde hebben en ik ga hier super veel plezier van hebben. Omdat ik er volgend jaar natuurlijk heel veel (en snel) op moet kunnen typen ben ik hem nu vast aan het gebruiken, zodat ik er een beetje gewend aan raak dat alles zo mini is. Dus nogmaals: pap, hartstikke bedankt!

Tot slot wilde ik jullie nog even vertellen over de diploma uitreiking van afgelopen vrijdag. Zelf heb ik helaas niet zulke goede foto's er van, die hebben anderen wel gemaakt maar die moet ik dus nog even krijgen! Het was in ieder geval een super ervaring. Mijn moeder had stiekem oude foto's van mij ingestuurd (verzoekje van school) dus die stonden op de beamer (lichtelijk beschamend) en mijn mentrix hield een kort praatje over me. Daarna tekende ik mijn diploma, ik voelde me haast beroemd hoeveel mensen er met camera's om je heen stonden! Het werd trouwens gewoon in de aula gehouden. Tot slot kregen we dan eindelijk het jaarboek (waarvan ik in de commissie zat en dus behoorlijk veel tijd in heb gestoken) en iedereen was super enthousiast over het resultaat. Toen was er een borrel en kon iedereen bij elkaar een leuk stukje in het jaarboek schrijven. Ik ga iedereen ontzettend missen natuurlijk, maar ik heb ook heel veel zin in volgend jaar!

Dat waren wel zo ongeveer de hoogtepunten van afgelopen week.
Hoe is jullie week geweest?

Love,
Diana

10 opmerkingen:

 1. Als ik het vragen mag, wat ga je eigenlijk studeren op de universiteit?? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk allemaal! Super dat je in een keer geslaagd bent, dat is fijn. En wat een lief slagingscadeau :). En tof dat iedereen enthousiast was over het jaarboek. Mooie nieuwe layout ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Wat een mooie laptop!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk om te lezen! Gefeliciteerd! En zo'n laptop gaat zeker goed van pas komen (ik spreek uit ervaring ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk zeg, gefeliciteerd! En wat een mooie laptop! :)
  liefs~!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mag ik vragen waar je die laptop hebt gekocht :)?
  Gefeliciteerd x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals ik al zei heb ik 'm cadeau gekregen, dus ik weet niet waar ie vandaan komt..

   Verwijderen
 7. Hoi! Ik ga volgend jaar ook in Amsterdam studeren (ik weet dat dit artikel inmiddels erg oud is), maar ik heb er nog helemaal geen zin in, omdat mijn vriendinnen allemaal heel ver weg gaan studeren. En eigenlijk baal ik dan ook weer van mezelf dat ik er nog geen zin in heb, dan kan ik voor mijn gevoel niet genoeg 'genieten' van de zomervakantie! Gelukkig had jij dit probleem vorig jaar niet, en ik moet zeggen dat ik het ook wel hoopvol vind dat jij het zo naar je zin hebt bij je studie. :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.