Pagina's

zondag 18 november 2012

Filmpje | Perfect imperfections TAG

Ja ja, alweer een tag filmpje! Tot voor kort deed ik daar eigenlijk niet echt aan maar nu vind ik ze hartstikke leuk. Gewoon een beetje praten is ook wel eens leuk. Dus als jullie nog suggesties hebben voor een leuke tag dan hoor ik het graag. Dit keer vertel ik drie dingen die ik niet mooi vind aan mezelf, en drie dingen die ik wel mooi vind. Veel kijk plezier :)


Wat vindt jij wel/niet mooi aan jezelf?
Love,

Diana 

29 opmerkingen:

 1. Super leuk filmpje heb je ervan gemaakt! Persoonlijk vind ik je gewoon een heel mooi meisje, en dat mensen daar negatief op gaan reageren slaat gewoon nergens op.

  Vaak zeggen mensen bij mij dat ik een mooie lach heb, en dat is dus ook het gene wat ik mooi vind aan mezelf.
  En minder mooi; mijn voeten. Ze staan naar binnen en net als jij moet ik zooltjes dragen en dat is soms heel erg irritant.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He meis.

  Ik vind jou neus hartstikke mooi!! En laat al die andere mensen maar lekker laten kletsen! Want je bent echt een heel mooi meisje!!

  Liefs marlène

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk filmpje! Je neus was me echt nooit opgevallen weet je dat? Zulk soort dingetjes zie je echt alleen maar zelf. Ik vind je echt een mooi meisje, dus niet nodig om onzeker te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je neus helemaal niet lelijk eigenlijk! Ik heb een hele rechte neus en dat vind ik minder mooi zelfs, haha. En die velletjes bij je nagels, ik denk niet dat dat enorm opvalt. Je hebt gelijk over je wenkbrauwen, ogen en haar, want dat is inderdaad allemaal mooi bij jou! Je bent sowieso gewoon een mooi meisje. Ik heb ontelbaar veel dingetjes die ik niet zo mooi vind aan mezelf.. Dingen die ik wel mooi vind zijn mijn ogen, tanden, voeten.. haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind jou ook echt een super mooi meisje! Je neus is mij ook niet opgevallen en van de zijkant ziet die er ook niet raar uit hoor. Die velletjes bij je nagels, dat doe ik zelf ook. Ook ik kan er niet vanaf komen en vaak doet t ook echt super zeer haha. Weet eigenlijk ook niet waarom ik het steeds blijf doen maarja.
  Je haar is inderdaad erg mooi, shiny!

  xManouk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je neus is helemaal niet lelijk; van de voorkant niet, van de zijkant ook niet. Je bent een harstikke mooi meisje!! ♥♥ dat velletjes bijten rond je nagels doe ik ook hoor, en ik kan er ook niet vanaf komen. je bent niet de enige ;) je hoeft daarover echt niet onzeker te zijn. Je haar is ook mooi, en je ogen stralen altijd ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat je er vroeger zo mee gepest ben! Ik vind er zelf helemaal niks mis aan, en het valt ook niet op! Je ben een super mooi meisje! Ik heb van me zelf hele rode wangen, maar dat is heel vervelend, want je blijft het altijd zien! En mijn wenkbrauwen moeten heel vaak bij gewerkt worden, omdat het heel snel weer groeit. Het mooie aan mezelf vind ik: mijn neus en mijn haar. Heel leuk filmpje! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een leuk filmpje! En ik vind je neus helemaal niet lelijk, ik vind het juist leuk staan om een beetje een wipneus te hebben. Zelf heb ik een rechte.. Bij mezelf... Ik vind het niet mooi dat ik hooded-eyes heb, en ik ben ook niet blij met mijn benen, borsten en buik... Maar ik ben opzich wel blij met de kleur van m'n ogen en mijn nagels :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vind dat je echt een leuk en mooi meisje bent:)
  en ik vind je glimlach heel mooi(dat vind ik dus bij mezelf
  lelijk)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Over je neus hoef je echt niet onzeker te zijn, ik vind hem juist mooi en zou zo willen ruilen! Je bent echt een heel erg mooi meisje! Wat ik zelf lelijk vind aan mezelf zijn m'n benen, ze zijn in verhouding heel kort vergeleken de rest van m'n lichaam, en m'n bovenbenen zijn dik. Wat ik mooi vind aan mezelf is m'n haar, daar ben ik echt trots op en ik krijg er vaak complimentjes over. Leuk filmpje veder! Dit soort filmpjes zou je vaker moeten maken :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee! Ik heb je gister in Almere gespot! ;) Om nog even terug te komen op de tag, ik vind je echt een hele leuke meid en ik vind je lippen+gelbit echt prachtig, daar mag je echt blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Eh, gebit bedoel ik natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi!
  Superleuk filmpje :)
  Vreselijk dat mensen zo onbeschoft zijn om in comments je neus of andere dingen te beledigen. Gewoon jaloezie, meid! Niets van aantrekken :)

  Ikzelf heb een hekel aan mijn bovenbenen, ze zijn gewoon raar. Ik ga gauw terug sporten, dus hopelijk zien ze er dan beter uit en vind ik ze leuker. Ik heb exact hetzelfde probleem als jij met m'n nagels. Door nagellak op te doen, heb ik nagelbijten afgeleerd, maar de velletjes kan ik niet laten. Ziet er soms inderdaad erg lelijk uit en het is gewoon vervelend en onweerstaanbaar... Ik heb ook kleine handen en daardoor korte vingers. Mijn nagels groeien nooit mooi lang, ik heb brede nagels... En in de winter heb ik steeds kloven en daardoor bloedt het vaak. Ik moet dus elk uur handcrème smeren, vervelend! Mijn knieën vind ik ook niet erg leuk. Ze hebben zo'n rare vorm en passen niet bij mijn kuiten en voeten.

  Wat ik wel heel erg leuk vind aan mezelf zijn mijn ogen. Ze hebben een leuke vorm, ik krijg ook steeds reacties dat ik grote, sprekende ogen heb. Heel erg leuk dus. De kleur is ook niet zo speciaal, ik denk zowat dezelfde als jij. Maar inderdaad, er passen heel veel kleuren oogschaduw bij! :) Ik hou ook heel erg van m'n haar. Nu even wat minder. Doordat ik blond was en naar rood wou, zei de kapster dat dat blond erdoor zou blijven komen elke keer als ik het zou wassen. Dus nu heb ik even een korte coupe. Maar ik spaar weer voor lang, en dan kan ik er weer lekker veel mee doen! En dan ten derde, hou ik van m'n rug! Vreemd, ik weet het. Maar die is lekker strak, smalle schouders en een heel egale huid. M'n vriend is er gek op! :)

  Ik vind je geweldig, het zou leuk zijn om wat meer posts te hebben. Maar ik begrijp dat je het druk hebt en dit niet altijd mogelijk is.

  Heel veel liefs!

  Nena

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Niks om onzeker over te zijn!
  En complimenten over je filmpjes de laatste tijd, heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Drie mooie dingen over jezelf vind ik nog bescheiden. Het mooiste aan jou is juist je onzekerheid over je schoonheden, het siert je.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik vind jou neus echt super mooi en je nagels ook! Ik heb wel honderd dingen die ik niet mooi vind aan mezelf, het enige dat ik wel mooi vind id mijn haar..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je lippen zijn echt mooi vol, wees er trots op. En dat van je nagels etc is echt niet lelijk ofzo. Je bent echt 'n knap meisje !
  Ik vind je kleding trouwens ook heel erg leuk haha.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. HOI!
  superleuk filmpje. je neus is helemaal niet zo lelijk, hoor!
  als je die van mij ziet... ik heb een wipneus, maar hij is ook heel breed! dat valt denk ik iedereen wel op. ik vind mijn nagels ook niet zo mooi, ik bijt ze niet of zo, ik scheur ze. en als derde vind ik mijn kin. als ik lach komen er een soort rimpels in. echt super irri. wat ik mooi vind aan mezelf zijn mijn ogen, mijn tanden (super wit en recht)en mijn haar.
  doei!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk om te zien! Ik heb hier nog nooit zo over nagedacht, maar ik zal een poging doen om drie minder mooie en drie mooie dingen te noemen: Waar ik het meest een hekel aan heb zijn mijn flinke kuiten en enkels. Ook nu ik wat ben afgevallen, die blijven gewoon heel fors. Lekker hollands haha! Hetzelfde geldt voor m'n onderkin, die hoort ook gewoon bij me geloof ik. Verder vind ik m'n hangende oogleden ook minder mooi. Met het aanbrengen van eyeliner maken ze het me vaak flink lastig!
  Ik vind m'n lippen wel mooi de laatste tijd, terwijl ik er vroeger ook juist heel onzeker over was. Ze zijn vol, hebben een mooie vorm en ik draag er graag lippenstift op de laatste tijd. Verder ben ik ook wel blij met m'n lange haar en de vorm van m'n wenkbrauwen.

  Ik vind je hele look in het filmpje echt leuk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. tof dat je zo durft te zeggen wat je wel en niet zo mooi aan jezelf vindt! ik heb echt precies hetzelfde probleem met mijn neus, ik heb ook een wip neus, ben daar vroeger ook gepest daarmee en mensen zeiden dat ik ook een varkens neusje had. en ik heb ook nog z'n gleufje als jou, echt precies hetzelfde dus! maar nu ben ik best trots op mijn neus, hij is gewoon mooi klein en ik vind hem wel schattig, soms zie je echt mensen met van die neuzen met bochels of hele grote neuzen. en mij is eigenlijk nooit iets opgevallen aan je neus, ben er trots op en schaam je er niet voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. woow mooi filmpje echt stom als mensen raar gaan reageren op jou neus wat
  dat doen ze bij mij ook, ik heb bijna het zelfde als jij ook z'n streep
  maar wat ik niet mooi vind aan me zelf is

  1. mijn huid, ik heb best wel vaak uitslag waardoor ik vaak rooie vlekken in mij gezich
  2. mijn neus ook precies het zelfde verhaal van jou.....
  3. mij schouders, daar staan allemaal rare bulten op en daar door durf ik in de zomer geen hempjes aan heb je miss een tip voor me ?.. :$


  wat ik wel mooi vind is :
  1. mij haar het is lang en stijl en mooi bruin
  2. mijn nagels, omdat ze mooi lang zijn en kan er veel mee doen (wat nagellak betreft)
  3.mij ogen die zijn blauw en helder die vind ik erg mooi

  nou ik hoop dat je gauw weeer z'n soort filmpje maakt
  doegg xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Haha mijn neus lijkt echt een beetje op die van jou!
  Ik vind je echt een mooi meisje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Drie dingen die ik niet mooi vind:

  1. Mijn huid, vooral mijn gezicht. Ik heb vroeger toch best wel veel puistjes gehad dus je ziet toch wel littekens. en daar baal ik ook enorm veel van.

  2. Mijn bovenbenen. Dit komt omdat ik vanaf mijn 9e badminton heb gespeeld. Uhm ja daar krijg je toch hele dikke bovenbenen van, omdat je daar het meeste op 'speelt' zal ik het noemen.

  3. En dan mijn huidskleur. Ofja niet dat ik een andere tint wil hebben, maar ik ben best wel wit. En vooral mijn gezicht. Dus als ik puistjes heb is dit toch wel moeilijk weg te werken.

  Drie dingen waar ik wel trots op ben:

  1. Mijn tanden. Ik krijg best wel veel complimentjes over hoe mooi recht ze staan en hoe wit ze eigenlijk wel zijn.

  2. Mijn buik. Haha ik moet hier toch wel om lachen. Omdat ik best veel getraind heb is die best plat, moet ik eerlijk zeggen. En omdat mensen dat ook tegen mij zeggen.

  3. Mijn ogen. Ik kijk mensen altijd recht in de ogen aan. En mensen zeggen vaak, wat heb je aparte kleur ogen. Ik heb blauw met grijs en een tinje groen erin zitten. Dit zie je pas echt goed als je me in het echt ziet.

  Nou ik vond dit echt een heel leuk filmpje. Je doet leuke dingen waar je over na gaat denken. En daarom vind ik wel dat mensen reclame voor je mogen maken. Dit heb ik ook gedaan op mijn eigen blog. Ik hoop dat je dat niet erg vind.

  Love

  Lc Talking

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super leuk filmpje! Je bent een heel mooi meisje, en die streep in het midden van je neus, die heb ik ook haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik loop ook heel erg naar binnen wat mijn enkels betreft. In het begin ging ik ook naar iemand waarvan ik dezelfde steunzolen als jou kreeg.
  Daarna ben ik door iemand getipt om naar zaandam te gaan. (ik weet niet hoe hij heet maar er zullen vast meerdere mensen zijn die soortgelijke zooltjes aanmeten) Ik heb nu zooltjes die van mijn enkel tot het midden van mijn voet lopen, ze zijn ook heel dun waardoor ik nu wel alle schoenen in mijn maat pas. En de stand van mijn enkels verbeterd nu waardoor ik volgens hem over een tijdje van m'n zolen af ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Superleuk filmpje! echt kut van die zolen, maar het is gelukkig iets wat mensen niet snel zien. Je neus.. kben er gwn jaloers op! ik heb echt een hele lelijke neus haha:$ tip: doe bij je filmpjes achtergrondmuziek :P ik speelde in de achtergrond bij deze video bv 'bubbly' van Colbie Caillat, dat maakt het net even wat leuker:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Haha. ik heb net hetzelfde ;) ik vind mijn neus ook niet mooi, en ik bijt ook aan mijn ''vingervelletjes'' idd super moeilijk om daar van af te geraken! Vroeger beet ik ook aan mijn nagels, maar dat doe ik nu gelukkig ook niet meer. Ik wil er echt wel graag vanaf! het is zoals mensen die verslaafd zijn aan alcohol ,zijn wij verslaafd aan onze velletjes, haha ;p

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik heb ook het zelfde met het velletjes bijten, en nagels bijten vroeger.
  Ik ben toen ook nail art en veel gaan nagel lakken en zo ben ik er vanaf gekomen. Velletjes bijten kom ik jammer genoeg ook niet vanaf, maar ik heb wel een goede tip voor de wondjes sneller te laten genezen: Voor het slapen gaan Lanoline Creme van Dr.E.J.Swaab erover wrijven. Daar word het een stuk minder van :) x

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.