Pagina's

dinsdag 11 december 2012

Filmpje | Glitter nagellak weghalen

Glitter nagellak: ik ben er absoluut dol op. Maar wat heb ik toch een godsgruwelijke hekel aan het verwijderen er van. Met alleen een watje en wat nagellak remover kom je er niet hoor, nee nee nee, daar steken de glitters wel even een stokje voor: zo makkelijk zal het je niet afgaan! Nee boenen, schrobben, strijden zul je!
Dit was mijn leven voordat ik op deze makkelijke truc kwam om moeiteloos de hardnekkige glitters van je nagels te krijgen zonder enig geweld. BANG en de glitters zijn weg! Oke sorry, ik draaf er iets te ver in door, maar het zou zo een reclame spotje kunnen worden. In ieder geval, ik heb dus een super snel filmpje opgenomen met een tip om al je glitter nagellak zorgen te vergeten! Veel kijk plezier :)


Gaan jullie deze truc gebruiken?
Love,

Diana

14 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige, goede tip! Nu ga ik zeker vaker glitternagellak gebruiken. Grappig, ik gebruik precies hetzelfde merk watjes als remover als jij :)En je make-up ziet er echt heel mooi uit, wat voor blush en lipstick heb je op?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een handige tip! Ik heb er ook altijd last van dat er wat nagellak om mijn vinger heen komt. Ik ga het zeker eens proberen.
    Liefs, Xanthia.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super handig! Ga ik zeker onthouden voor als ik de volgende keer glitter nagellak moet verwijderen want het is geen pretje als het watje voor de helft aan de glitters blijft hangen ;)

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super handig trucje! Die ga ik zeker gebruiken! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga het zeker proberen Diaan! (:
    Wat handig! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Handig! Ik laat m'n glitternagellak altijd links liggen omdat het een hel is om af te halen, best zonde eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke en goede tip. Hier heb ik echt wat aan. Opzich best logisch maar had er niet eerder over nagedacht. XX

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Omg, dit is echt ZO'N ONWIJS GOEDE tip! Wow! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik gebruik de tip nu niet alleen voor glitternagellak maar ook voor gewone het scheelt een hoop tijd en gepoets! en natuurlijk de kringen om mijn nagels.. :-) super bedankt voor de tip!! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wauw! echt bedankt voor de tip! ik heb het ook gedaan en ging er gelijk af! haha me zus keek me echt raar aan toen ik het deed!
    xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.