Pagina's

vrijdag 25 januari 2013

25 januari

TGIF! Eindelijk weekend, pff. Zoals als ik al eerder verteld had heb ik volgende week tentamen en twee deadlines voor een essay en onderzoeksverslag. Kort gezegd zit ik dus tot mijn neus in het schoolwerk. Wel had ik de afgelopen twee avonden wat afleiding. Woensdag avond had ik een gala van mijn studievereniging. Het was samen met politicologie, dat was wel gezellig aangezien mijn eigen studie niet zo heel groot is. De locatie was Bitterzoet (in Amsterdam), echt een leuke plek en precies groot genoeg voor het aantal mensen dat er waren: het was vol maar niet té druk. Ik was niet echt samen met iemand gekomen, maar dat gaf me wel de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik had mijn zwarte Mango jurk aan en kreeg er echt ontzettend veel complimentjes over, super lief! Ik heb wel een foto van mijn outfit gemaakt, maar omdat ik mijn camera niet bij me had moest het met mijn telefoon, vandaar de kwaliteit.


Mijn haar had ik gekruld (met een krultang) en vervolgens een soort retro kapsel ervan gemaakt door de voorste pluk in een S-vorm te spelden en één kant van mijn haar over m'n schouder te doen (en ook vast gemaakt met schuifspeldjes). Qua make-up heb ik het ook heel klassiek gehouden met een pin up cat-eye en rode lippen. De clutch is van Primark. 

Toen was ik gisteren, zoals degene die mij op twitter (@abcdiana_) volgen al wisten, naar het concert van Trey Songz! Het was in de Heineken Musical Hall en ik had me er ontzettend op verheugd. Ik luister zijn muziek al ontzettend lang en ken eigenlijk alle liedjes wel uit m'n hoofd. Het was de eerste keer dat ik hem live zag en het was echt super tof! Hij had een live band en zong gewoon onwijs goed. Tegenwoordig heb je veel artiesten die alleen leuk klinken op de radio door middel van de techniek, maar bij concerten kom je daar niet mee weg. Hij zette echt een leuke show neer en het was een geslaagde avond. 

Vandaag moest ik weer naar de universiteit, bleh. Ik was zo moe, maar wat moet dat moet. Nu moet ik het hele weekend leren, maar na volgende week donderdag heb ik eindelijk weer een beetje rust! 

Hoe was jullie week?
Love,

Diana 

27 opmerkingen:

  1. Wauw, wat zie je er knap uit! Om op je vraag te antwoorden; ik had een leuke week want ik was jarig haha. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een supermooie look, prachtige jurk! Ik had helaas toetsweek.. Nu m'n resultaten afwachten ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat ben jij prachtig! Je jurk is super en je ziet er erg mooi uit meid!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauuw je ziet er echt heel mooi uit! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. DIe jurk staat je echt mooi! Succes met je tentamens!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat had je een mooie jurk aan! En gaaf dat je naar Trey Songz was :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die jurk staat je echt goed! En wat zit je haar mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel leuk dat je naar Trey Songz was! Eigenlijk wilde ik ook wel, ik luister al naar zijn muziek sinds mijn elfde. Je hebt trouwens echt een mooie jurk aan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow, wat zag je er prachtig uit zeg. De jurk staat je geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige jurk heb je aan! Hij staat je super goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik moet/moest van maandag tot zondag werken deze week. Gelukkig heb ik maandag en dinsdag vrij!
    Wat sta je mooi op de foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow die jurk is echt prachtig! Ik volg sinds kort je blog en ik ben er nu al verslaafd aan trouwens! :) Groetjes uit België!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hele mooie jurk! Je zag er echt prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw wat staat die jurk je prachtig!
    En je haar is ook heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een supermooie jurk en hij staat je echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mag ik vragen hoe je het hebt gedaan met bh? Heb je zo'n plakding of heb je ben je gewoon zonder bh gegaan? Vind zulke jurken altijd heel mooi maar weet nooit wat ik met mn bh moet doen dus vandaar de vraag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb er gewoon geen bh onder gedaan! De stof is heel dik dus dat kon makkelijk :) Maar het is inderdaad tricky met veel jurken..

      Verwijderen
  17. wauw je zag er prachtig uit

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.