Pagina's

donderdag 17 januari 2013

Review | Rexona deodorant stick

Hey allemaal! In mijn winter sale shoplog vertelde ik dat ik de Rexona deodorant stick ging proberen. Omdat ik altijd al benieuwd was naar Lady Speed stick, Secret etc. maar deze helaas niet in Nederland verkrijgbaar zijn, dacht ik dat Rexona heus wel in de buurt kwam! Ik gebruik hem nu bijna twee weken, en het leek me wel leuk om mijn mening er over te delen.


Ik merkte de afgelopen tijd dat ik iets meer ging zweten: steeds rennen voor het openbaar vervoer, te hoge verwarmingen, zenuwen enzovoorts. Allerlei redenen om last hebben van 'klotsende oksels'. Dat is natuurlijk niet fijn, je kan eventuele zweetplekken in je kleding krijgen en vaak ruikt het ook niet al te fris. Voorheen heb ik altijd gewone 'spuit-deo' gebruikt en ook wel eens rollers geprobeerd, maar dat beviel me ook niet echt. Nu was het dus tijd voor iets anders.

Ik moet zeggen dat ik erg tevreden over deze stick ben! Allereerst is het heel prettig dat het 'droog' aan brengt, het is gewoon een laagje over je huid heen zonder dat het vochtig aanvoelt (wat je vaak met rollers hebt) en dat het niet walmt (zoals bij spuiten). Daarnaast laat hij ook totaal geen strepen in je kleding achter én ruikt ie heel lekker! Ik heb de cotton versie, maar er is ook een met aloë vera. Tot slot zit er 0% alcohol in, dus als je net je oksels net geschoren hebt of je gewoon een gevoelige huid hebt is dat heel fijn!


Maar dan nu het allerbelangrijkste aan een deodorant: blijven je oksels droog? Het antwoord is ja, ik hoef me geen zorgen meer te maken om al die narigheid. Zelf claimt Rexona 48 uur lang 'bescherming' te bieden. Nou op zich was ik me wel vaker dan eens in de twee dagen dus of het echt zo lang is weet ik niet, maar ik kan doe er in ieder geval een hele dag mee! Als ik 's avonds nog iets ga doen breng ik het nog wel extra aan, maar that's it.


Al met al een hele fijn deodorant dus, absoluut een aanrader :)
Hij kost €3 en is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Kenden jullie deze deodorant al? Zo ja, wat vindt jij er van? Zo nee, zou je het willen proberen?
Love,

Diana 

26 opmerkingen:

  1. Leuk dat je er een artikel over schrijft!
    Hij lijkt me heel fijn en wil hem daarom ook proberen, maar wat kost ie?xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou hem wel willen proberen! Ik gebruik nu die van Dove, en die is ook heel erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmm echt een ander dus. Ik ga eens kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik ook een soortgelijke van dove, go fresh met de geur van komkommer en groene thee, ruikt echt lekker en fris! Handig product :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ken het niet, ik heb gelukkig ook niet zo veel heel last van zweten. Ik gebruik altijd gewoon van die simpele van VOGUE enso. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoe duur is deze deodorant? Hij lijkt me erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik denk dat ik hem dan maar ook is ga halen.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt erg fijn! Ik ga hem misschien ook halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ga je hier echt minder van zweten? Ben naar de deo opzoek die toch een deel tegen houd van het zweten omdat ik , als ik een t-shirt aan heb bv. , last heb van zweetplekken. Helpt dit dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze ga ik zeker proberen! bedankt voor de tip :)xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bedankt voor je review!! Ik ga hem ook is halen:D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik gebruik altijd de cream deo van bogage (Lancome) en die is ook echt heel erg fijn. Ik doe hem 's ochtend op en door de dag door doe ik nog een klein spraytje spuit deo op voor de geur (sanex zero%) weer wat op te frissen en ik vind het echt de perfecte combinatie!! Maar dit artikel heeft me erg nieuwsgierig gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik zou deze wel willen proberen na het lezen van deze review.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik gebruik deze ook en vind de werking ook fijn. Nadeel is wel dat ik er strepen van in mijn shirt krijg.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lijkt me best fijn! Bij rollers én spuitdeo's voelt het altijd nog zo nattig aan, en dat vind ik totaal niet prettig.
    Voor €3,- ga ik deze even onthouden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Deze wil ik wel een keer proberen! Ik gebruik altijd een roller, maar dat duurt altij even voordat het droogt (en dus je kleren aan kan doen). Maar dit lijkt me ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. ik vind dat je meer aan je site moet werken je vind het zeker niet leuk om te doen en je site moet weer een een nieuwe layout want het is weer te saai en ik vind het helemaal niet leuk meer om op je site te komen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ze heeft net een nieuwe layout.

      Verwijderen
    2. Moest ik iets heel saai vinden en niet leuk dan zou ik ook de tijd niet nemen om een nutteloze comment als deze op zo'n manier te plaatsen... En als ik dan wel het lef zou hebben zou ik dat ook doen zonder anoniem te zijn...

      Verwijderen
  18. Klinkt goed! Ik kende deze deodorant niet.. het lijkt me fijn om te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Klinkt goed!! Ik ga hem maar is proberen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ja deze ken ik zeker al! Ik had het zelfde probleem, dus wou ik ook iets anders proberen dan deo! nu ik deze stick heb, ben ik veel minder gaan zient traspireren!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Haha die deo heb ik ook!! Ik vind hem ook heel fijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik zelf heb die met aloë vera, en hij werkt echt heel fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.