Pagina's

woensdag 20 februari 2013

BeautyCon (deel 1)

Misschien wist je het al, misschien nog niet: ik ben deze week naar BeautyCon in Londen geweest! Op maandag was de hele happening, dus wij vlogen met een groepje van 7 Nederlandse beauty Youtubers naar onze Engelse vrienden. We zijn gisteren weer terug gekomen, niet zo lang dus, maar het was echt onwijs mega super tof!! Ik heb o.a. Pixiwoo, AndreasChoice, Beautycrush en meer ontmoet (zie foto's aan het eind van dit artikel). Daarnaast hebben we heerlijk gegeten, gefeest in Soho en flink geshopt op Oxford Street. Kortom, wat wil je nog meer? Ik heb twee fantastische dagen gehad, en natuurlijk heb ik zoveel mogelijk gefilmd voor jullie. Hier is deel 1 van mijn Youtube-avontuur!





Pixiwoo

AndreasChoice

Beautycrush
Zoals ik al zei was het echt super leuk, en ik ben onwijs blij en dankbaar dat ik deze kans heb gehad.
Zijn jullie net zulke fangirls als ik (haha)?
Love,

Diana

28 opmerkingen:

  1. Echt super gaaf ! Ben benieuwd naar het volgende deel. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, echt supercool, ik ben jaloers! :)
    xoxo Lana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je echt geweldig, Diaan!
    Je staat zo lekker positief in het leven!
    With love,
    Hanna

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat super leuk! Heel leuk filmpje en gave goodiebag! Volgens mij was het een geweldige ervaring en heb je het heel leuk gehad!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat 'n leuk filmpje! Ik heb daarstraks die van Beautycrush nog gezien. Zo jaloers dat je haar hebt mogen ontmoeten :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind KandeeJ de tofste en ze heeft ook de leukste filmpjes! Ze lacht ook luidkeels zonder zich er iets van aan te trekken, heerlijk! Ik vind ze zo leuk om naar te kijken! Maar haar haar is nog korter! Nooooo Ik wist niet dat ze daar ook ging zijn. Nu ben ik wel jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt geweldig dat je daar bij mocht zijn! Superleuk om het filmpje (en de foto's) te zien :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoe heet het kanaal van Tim?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo tof dat je deze kans kreeg Diana, en het lijkt me ook zo gaaf om al die bekende youtubers te ontmoeten! Beautycrush lijkt me een super lief meisje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een supergaaf filmpje, ben benieuwd naar deel 2. En OMG Andreaschoice!!! Aah en beautycrush, echt zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt heel erg leuk filmpje! Kan niet wachten op deel 2. Leuk dat jullie die goodiebags uitpakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Echt gaaf dat je daar heen mocht! En leuk filmpje! x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik volg iedere dag beautybloggers, maar was nog nooit iets van jou tegen gekomen! Wat ik jammer vindt want wat schrijf en ben je leuk! Ik heb tot nu toe al je filmpjes met plezier helemaal afgekeken en je artikelen helemaal gelezen! Je hoort vanaf vandaag bij mijn dagelijkse blogger lijstje! Ik heb me trouwens echt ontzettend geïrriteerd aan Sharon, wat doet zij toch altijd ongeïnteresseerd, arrogant en uit de hoogte! In dit filmpje viel me dit extra op omdat jij het wel heel leuk doet! Je legt alles leuk uit en bent enthousiast! Je rolt niet met je ogen als je iets uit de tas haalt, en flikkert het daarna ongeïnteresseerd op de kast! Ze kan nog veel van je leren haha! Misschien is het bloggen gewoon niets voor haar. Denk iedere x toch weer zo over haar als ik haar blog toch weer een kans wil geven haha! Sorry voor het lange verhaal, wilde je toch dit compliment even duidelijk maken! Ga zo door ! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor het compliment :) Maar ik denk dat je een beetje en verkeerd beeld van Sharon hebt gekregen want het is echt een hele lieve meid! X

      Verwijderen
  14. waaaaaaaaaaauw andrea's choice!! waaaauaww

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hi DiDi!

    In welke club zijn jullie uit geweest in LONDEN SOHO? want ik ga binnenkort naar LONDEN en las dat jullie naar een leuke RnB tent waren geweest (door Vera).. let me know!

    xoxo

    merArtz

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.