Pagina's

donderdag 7 november 2013

Tip: Lifestyle geurkaarsen

Kaarsen: ik ben er dol op. Het is ook een van de redenen waarom ik de donkere en koude maanden wat meer kan waarderen. Een gezellig kaarsje haalt in mijn mening gelijk de hele ruimte op. Maar de geurkaars heeft toch wel het belangrijkste plekje in mijn hart. Het hele najaar brand ik ze non-stop, de één wisselt de ander af. Sommige mensen vinden het juist te overheersend of zelfs vies, maar ik denk dat het echt ligt aan het soort kaars dat je brandt. Ik vind ze ook niet allemaal even lekker, maar de laatst kocht ik er een die ik zeker even met jullie wil delen.



Het begon eigenlijk met m'n zus, ik liep langs haar kamer en rook zo'n ontzettend lekkere herfstgeur. Toen ik haar deur open deed viel m'n oog al gelijk op de veroorzaker: de geurkaars. Ze vertelde dat ze 'm bij Lifestyle had gekocht. Ik had er nog nooit van gehoord, maar Mylène werkt bij Tommy Hilfiger in de P.C. Hooftstraat en daar tegenover zit de winkel in kwestie. Dit filiaal gaat helaas sluiten, maar daardoor hebben ze nu wel enorme kortingen! Omdat ik inmiddels zo enthousiast was geworden wilde ik er zelf ook graag een bemachtigen, dus zo gezegd zo gedaan.



Ik weet niet of jullie Riviera Maison kennen, maar daar deed het me onwijs aan denken. Ze hadden een heleboel interieur items drastisch afgeprijsd maar ik kwam eigenlijk alleen voor de kaarsen. Uiteindelijk ging ik voor de grootste variant in de geur 'Pumpkin' (later bleek dat dit de geur was die Mylène ook had). De geur is heel lekker kruidig, op een goede manier. Zoals ik eerder al zei is het dé perfecte najaarsgeur. Oorspronkelijk kostte hij €20, maar uiteindelijk ging er bijna de helft van af. Natuurlijk moet je zelf bepalen hoeveel je voor een kaars over hebt, maar ik vind 'm het geld zeker waard. Ze hadden een aantal maten, dus ik nam ook nog 3 kleintjes mee die heerlijk roken (en maar €1,50 per stuk waren!).


Nu brand ik 'm elke avond en iedere keer word ik er weer blij van. Er staat niet precies bij vermeld hoeveel branduren de kaars heeft, maar hij is aardig groot. Als je in de buurt van de P.C. bent en dol bent op geurkaarsen van goede kwaliteit, is het zeker de moeite waard even langs te gaan bij Lifestyle. Ik weet niet hoelang dit filiaal er nog zal zitten, maar ik zou zeker nog even van hun fikse kortingen genieten. Als je nooit in Amsterdam komt kun je hier klikken om andere verkooppunten in Nederland te bekijken.

Ben jij ook zo dol op geurkaarsen?
Love,

Diana

29 opmerkingen:

  1. oooh klinkt heerlijk, en ziet er mooi uit ook!
    kom helaas nooit in de buurt van Amsterdam!
    liefs,
    denise

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ooh zie nu pas je verkoop punt link!
      t tuincentrum hier heeft ze ook...
      toch eens snuffelen binnenkort!

      Verwijderen
  2. Jummie, ik ben dol op geurkaarsen! Ik ben helemaal into de herfst sinds ik jullie filmpjes samen heb gezien :) Hier in Groningen zit ook een Lifestyle, dus ik ga er even een kijkje nemen! Veel plezier in London vandaag trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. alle kaarsen ( somige)zijn zzzoi lekker i love it jammie ♥♥♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat klinkt erg goed, ik heb een lifestyle zitten bij mij in de stad, dus ga zeker een keertje lekker snufellen daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk! Ik hou zelf ook van geurkaarsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooohhh ik vind kaarsen altijd zo lekker knus, vooral in de herfst als het buiten koud is. Dan zit je lekker binnen met je geurkaars hmmmm heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben gek op geurkaarsen. Kruidvat heeft er op het moment ook een paar hele lekkere exemplaren
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. JE WAS GISTERAVOND IN RTL BOULEVARD!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Als je in winkels komt waar veel geurkaarsen zijn, ruik je zoveel lekkere (en soms minder lekkere) dingen. Van lavendel tot snoepjes, hmm. Ziet er erg gezellig uit! Leuk dat je de kaarsen elke avond brand.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik hou zeker van kaarsen! Zeker de zoetere geuren like: Wild berries of echt snoep!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb zelf ook altijd een geurkaars branden, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ziet er leuk uit! Heel chic ook!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hij ziet er heel mooi uit en ik ben echt benieuwd hoe hij ruikt. Ik kom alleen nooit in Amsterdam dus dat is 'n beetje jammer.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Goeie tip! Alleen vind ik het nog wel wat prijzig eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoe lekker ik ze ook af en toe vind ruiken, ik word er snel misselijk van helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik was net even hier in Antwerpen bij de Lifestyle gaan kijken maar ze hadden deze geur niet, wel hele grote potten kaarsen voor 16,95 maar het waren zo veel geuren en ik had geen tijd om ze allemaal te ruiken haha! Binnenkort ga ik maar even terug want ze zijn echt leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind het heerlijk! Ik heb op dit moment een gewoon waxinelichtje aan, aangezien ik scented sticks op mijn kamer heb staan en zouden de geuren gaan mengen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. aah wat een mooie kaars. leuk dat mylène in de pc hooftstraat werkt!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.