Pagina's

donderdag 24 november 2011

New in | Sleehakken en winterjas

Laatst heb ik dan eindelijk gekocht wat voor mij ieder jaar weer onmogelijk lijkt: een leuke, warme winterjas. En je zal het niet geloven (ik kon het ook niet geloven namelijk) maar ik heb hem bij C&A gekocht! Ik was nog nooit in de C&A geweest, tot nu dan. Technisch gezien is hij van Clockhouse, maar ik kocht hem bij C&A.






Het is bruin leer met een beetje een vintage-look eraan. De binnenkant is gevoerd met (imitatie) wol dus hij is heerlijk warm. Ook heeft hij leuke details. Ik ben er erg blij mee!

Naast een winterjas heb ik ook nog nieuwe schoenen gekocht die ik al een tijdje wilde, namelijk sleehakken. Ik ben niet zo'n ervaren hakken-loper dus ik besloot maar niet al te extreem te beginnen en schafde daarom een comfortabel paar van de Sacha aan.






Ik denk dat deze wel heel bekend zijn. Je kan ze inmiddels bij eigenlijk elke schoenenwinkel wel kopen. Logisch, want ze lopen heel erg fijn én ze zien er mooi uit! Hiermee hoop ik mijn hak-loop-skills te verbeteren zodat ik binnenkort ook op hogere palen kan lopen!

Hebben jullie ook altijd zo'n moeite met een goede winterjas vinden?
Love,

Diana

8 opmerkingen:

  1. Ik vind het ook altijd moeilijk ja! Daarom heb ik al een paar jaar dezelfde. En ik heb ook zulk soort wedges :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke winterjas! Ik vind het ook altijd moeilijk om eentje te kiezen. Stiekem heb ik er ook nog geen voor dit jaar. En mooie sleehakken heb je gekocht, zulke wil ik ook nog graag! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Omg leuke schoenen!
    Ik volg je, volg je mij terug? X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. echt een prachtige jas! en ik ben verliefd op je schoenen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die winterjas is zooo vet!
    Die sleehakken vind ik ook erg leuk, zie ze steeeds vaker (:

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mijn reactie is eigenlijk heel laat, maar ik kon niet laten om hier even op te reageren! ;) ja! ik heb ook altijd zoveel moeite om een leuke winterjas te vinden.. in de ene lijk ik een sneeuwpop, maar die andere is niet dik genoeg enz..
    en die sleehakken vind ik geweldig, echt!
    xo

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.