Pagina's

woensdag 7 december 2011

New in | Party dress + shoes



Sinterklaas is weer het land uit en dat betekend dat kerst alweer voor de deur staat. Kerst vind ik altijd super leuk: gezellig met vrienden en familie, kerstbomen en lichtjes, kaarsjes, lekker eten enzovoorts. Ik zou nog wel even door kunnen gaan. Het komt er op neer dat kerst gewoon een hele leuke periode is. En het betekent ook: feestjes! En dat is natuurlijk een goede gelegenheid om weer eens wat shopwerk te verrichten. Een goed excuus, vind ik zelf.
Ik besloot er vroeg bij te zijn deze decembermaand en heb afgelopen week mijn party outfit bij elkaar geshopt.





Allereerst natuurlijk de jurk. Op deze foto is het niet zo goed te zien, maar het is een one shoulder
dress. Hier komt uiteraard nog een outfit foto van (samen met al m'n andere aankoopjes). Ik vind hem super mooi omdat hij simpel is maar toch heel feestelijk! Dat sieradenwerkje op de schouder vind ik al helemaal super mooi.

En wat kan er uiteraard niet missen bij een mooie jurk? Juist, schoenen!




Ik ben helemaal verliefd op dit nieuwe paar! Ik heb ze bij H&M gekocht voor helemaal niet veel geld. Ze zijn niet super casual maar dat vind ik er juist leuk aan. Volgens mij passen deze echt overal bij! Ook vind ik het hoge plateau heel erg leuk, waardoor ze ook heel lekker lopen, ze zijn absoluut niet stijl.

Om de outfit af te maken heb ik nog een mooi paar oorbellen gekocht die matchen bij de jurk.




Ik kocht dit paar bij Six voor 8 euro. Ik ben er super blij mee want het matcht perfect met mijn jurk! De steentjes zijn precies hetzelfde en aan de achterkant zit precies dezelfde koperachtige kleur. Op de laatste foto kun je de vergelijking zien. Ze lijken er wel voor gemaakt, dacht ik tenminste.

Tot slot heb ik nog twee dingetjes bij Hema gekocht omdat ik voor sinterklaas een cadeaubon gekregen had. Het is niet veel bijzonders maar toch leuk om te laten zien.



Ik heb een nail hardener gekocht, omdat mijn nagels de laatste tijd echt heel snel scheuren en mijn repair nagellak van Essence was op. Nu ga ik deze eens proberen! Ik wilde ook nog iets leuks kopen wat ik nog niet eerder had, namelijk rode lipstick! Nu is dit niet een normale lipstick, maar een lipstick in potlood vorm. De textuur en dekking is precies hetzelfde als van een normale lipstick, wat ik niet helemaal verwachtte eigenlijk. De pigmentatie is heel erg goed en het werkt heel fijn en precies. De verpakking is simpel maar door de rode dop herken ik het wel makkelijk in m'n stash. Ik ben benieuwd of het me goed zal staan, omdat rode lippen vaak toch wel risky zijn. Maar ja, wat is het leven zonder risico's?

Afgelopen zondag heb ik ook Sinterklaas gevierd en een aantal leuke dingetjes gekregen, maar daar komt nog wel een artikel over (ookal is het een beetje laat)!

Hebben jullie je feest outfit al gevonden?
Love,

Diana

6 opmerkingen:

  1. Ik vind die jurk en die oorbellen echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, alles wat je hebt gekocht is echt mooi! Ik heb laatst ook al iets gekocht :D.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben je gaan volgen met bloglovin, wil je dat misschien ook bij mij doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie schoenen zeg! Helaas ben ik op een no buy dus mag niets kopen van mezelf :-( Leuke site heb je trouwens! Heb je meteen even gevolgd op bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke aankopen! Waar heb je het jurkje gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.