Pagina's

woensdag 18 januari 2012

18 januari

Hoi allemaal! Pff, het is alweer veel te lang geleden dat ik geblogt heb, maar ik heb het erg druk. Helaas zal dit de komende tijd niet beter worden aangezien volgende week mijn toetsweek alweer begint, en dan betekend leren, leren en nog eens leren.. Hoe dichter we de derde (en daarmee laatste) toetsweek naderen, hoe meer examen-stress ik krijg. Dit is de tweede toetsweek, nog maar 1 te gaan dus..
Ik heb afgelopen week bij de tweede afprijzing bij Zara twee leuke dingen gekocht maar ik twijfel of ik zou wachten met een shoplog tot ik wat meer gekocht heb, en daarna een 'collective' shoplog doe. Dan wacht ik tot februari en dan heb ik jullie waarschijnlijk meer te laten zien!
Daarnaast ben ik in volle afwachting van de OPI Nicki Minaj collectie. Die komt zo ongeveer nu in de winkels maar ik heb hem nog niet in mijn plaatselijke Sephora gezien. Ik wil zo graag de kleur 'Pink Friday' (naam van haar album) hebben, niet alleen omdat ik het album leuk vind, maar vooral omdat het echt een super mooie roze kleur is. Het type zachtroze dat toch bij elke huidskleur eruit springt.
Over roze gesproken, vandaag had ik mijn Make-Up Forever lipstick weer op waar ik erg dol op ben op het moment. Ook ben ik erg dol op mijn zwarte, pluizige en vooral harige vriendje (zie foto)!



Ik deed vandaag mijn haar donut van Zenner in die ik onlangs kocht bij de Dirx drogisterij voor €8. Simpel en snel, daar houd ik van. En zo is je knot wat groter en anders dan normaal. Je kan hem super netjes maken of juist rommelig, hij kan boven op je hoofd of in je nek, je kan er eigenlijk alle kanten mee op. Moet ik hier misschien een tutorial over maken?

Nu ga ik nog even genieten van de geringe vrije tijd die ik nog heb, en ik spreek jullie snel weer!
Love,

Diana

7 opmerkingen:

  1. Succes met je toetsweek! Een toturial over die haardonut van Zenner lijkt me erg handig :D Daar ben ik wel benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk zo'n donutknot, zou misschien wel leuk zijn als je er inderdaad een tutorial over maakt!
    Ik heb volgende week ook weer toetsweek, succes in ieder geval met leren etc!

    Liefs,
    Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jep, ik wil ook een tutorial over die donut. Zonder kan ik ook wel min of meer zo'n knot maken, maar is toch altijd leuker om 'een echte mooie' te maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi,

    Bij de kruidvat en de etos hebben ze deze haardonut niet meer. Ik heb nagevraagd of ze de donuts nog binnen krijgen, maar dat moesten ze navragen bij het hoofdkantoor. Ik wil heel graag zo’n donut, maar ik kan hem dus nergens vinden. en bij ons hebben we geen Dirk want ik woon in het zuiden.

    Xx Manon

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi!

    Wat een super leuke foto's.
    ik heb laatst bij de claire's van
    die haardonuts gezien. dus als je er 1 zoekt,
    kan je daar even een kijkje nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. i'm so mega fan van jou en zou je van invlechten een tutorial willen maken

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het wel leuk die donut knot .
    maar kan je ook een vlecht maken en daarvan een knot .

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.