Pagina's

vrijdag 13 juli 2012

Mijn favoriete zomer nagellak

Goedemiddag allemaal! Vandaag weer een fleurige post aangezien de zon wel af en toe doorbreekt, maar de temperatuur helaas niet.. Dit is een typisch gevalletje 'doen alsof het zomer is'. Zoals jullie inmiddels allemaal wel weten ben ik dol op nagellak en kan ik er dan ook niet genoeg van hebben! Nagellak kopen is leuk, maar je moet ze vervolgens natuurlijk ook wel gebruiken. Ik ga jullie zien welke nagellak ik in de zomer het liefste draag :) 



Ik begin met deze kleur die nu al meerdere malen op mijn blog voorbij is gekomen en waar ik al veel aandacht aan besteed heb, namelijk Pink Friday (Nicki Minaj collectie) van OPI. Tja veel kan ik er niet meer over zeggen, als je het aparte artikel over deze nagellak nog eens wilt lezen klik dan hier! Hij is gewoon super leuk voor de zomer aangezien hij een opvallende roze is en heel mooi staat bij een zongebruinde huid (ook heel leuk op je tenen). OPI is verkrijgbaar bij o.a. Sephora voor ongeveer €14. 

Dan nog een kleurtje van OPI die lekker vrolijk is. Het leuke aan deze nagellak is dat hij geen mintgroen is, maar gewoon lichtgroen, da's ook weer eens wat anders na die hele trend haha. Wederom heel leuk bij een bruine huid (eigenlijk staan alle kleuren die ik wil gaan laten zien mooi bij een bruine huid, dus vanaf nu zal ik dat achterwegen laten) en echt iets voor op vakantie! 

Het laatste OPI lakje is deze zand/nude kleurige nagellak. Deze is in principe mooi het hele jaar door, maar ik relateer hem zo aan de zomer omdat ik aan het strand moet denken als ik er naar kijk. Je nagels zien er heel mooi en verzorgd uit door deze kleur (ook leuk voor op je tenen). Ondanks dat hij niet zo fel en kleurig is als de rest is hij toch super zomers! 

Dan over op Catrice, want die kan echt niet ontbreken als je het over zomer nagellak hebt! Deze kleur heb ik ook al zo vaak gedragen, lekker fel en opvallend, en ook al twijfelt Catrice zelf of het blauw of groen is, ik vind hem overtuigend blauw! De kwaliteit is zoals we gewend zijn heel goed, dekt na twee laagjes en is niet streperig. Catrice kost geloof ik €2,50 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. 

Dan mijn lieveling! Dit was zo ongeveer het eerste lakje dat ik van Catrice had en ik was en ben er dan ook super blij mee. Alleen de naam is al super leuk. Deze kleur zit tussen oranje, koraal, perzik en zalm in! Als je goed kijkt zie je dat het flesje bijna voor de helft leeg is (hij is vooraf even geschud), do I need to say more? Perfecte zomer kleur. 

Het laatste van Catrice alweer. Ook deze spreekt eigenlijk voor zich: kijk naar de kleur, naar de felheid! Dit schreeuwt zomer. Hij is volgens vele een dupe van Chanel's Mimosa en ik ben het daar ook mee eens want ze lijken akelig veel op elkaar. Ook over dit lakje heb ik een apart artikel geschreven, klik hier als je geïnteresseerd bent! 

Tot mijn verbazing was er eigenlijk maar één Essence lakje een zomer favoriet bij mij. Ik heb wel meer leuke Essence lakjes, maar die leken een beetje te veel op de rest. Vandaar dat ik het voor nu hierbij laat wat betreft het super budget maar fijne merk. Dit kleurtje is super trendy, lila is heel erg in dit seizoen! Hij dekt in twee laagjes en is nog lekker vloeibaar (soms wordt Essence na een tijdje een beetje stroperig). Als je eens een keer wat anders wilt is deze zeker aan te raden. Ik vind deze lekker zomers omdat ik aan milkshake moet denken als ik de kleur zie haha! Essence kost €1,30 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Als afsluiter heb ik deze felle koraal kleur! Koraal kan natuurlijk niet missen als je het over zon, zee en strand hebt. Hij ziet er op je nagels net zo fel uit als in het potje, echt super leuk. Dit is trouwens niet dezelfde als de felle roze kleur van Hema die ik laatst liet zien, deze is meer met een warme oranje ondertoon. Ook deze heb ik al vaak gebruikt. Waarom deze ook zeer geschikt is voor in de zomer is omdat hij zo lekker klein is en dus makkelijk mee kan in je toilettas op vakantie. Hema nagellak (de kleine potjes) kost €2,25 en is vanzelfsprekend te koop bij Hema. 

Dat waren al mijn zomer favorieten! Dit is echt het seizoen om los te gaan met kleuren, en dat doe ik dus ook volop. Ik weet in ieder geval wel wat ik mee neem op vakantie :)
Zijn jullie ook zo dol op de felle en vrolijke kleurtjes, of toch meer op de rustige kleuren?
Love,

Diana

14 opmerkingen:

  1. Ik vind die roze en mintgroene lak van OPI vooral mooi! :D

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleurtjes, vooral de blauwe van Catrice! Zelf hou ik van beide, fel, maar ook rustig (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OPI Pink Friday FTW. Echt een prachtkleur! Hij pronkt dan wel niet deze vrijdag op mijn nagels, maar oh boy ,<3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw! Dat zijn hele mooie kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja het zijn mooie kleuren
      ik ben heel nieuw en kijk een beetje terug

      Verwijderen
  5. O.P.I Pink Friday en O.P.I Gargantuan Green Grape zijn echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie pastelkleurtjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke vrolijke kleurtjes voor de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Love these summer colours! Ze zijn echt heel lekker zomers.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Superleuke kleurtjes! Weet jij misschien waar je goedkoop een spijkerbloesje kan kopen? Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. O.P.I Pink Friday vind ik het leukst! leuk opvallend roze (:

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die van O.P.I die Pink is nice Hoor Diana Leeflang <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wow leuke nagellak vooral die van O.P.I zijn erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.