Pagina's

vrijdag 27 juli 2012

New in | Videocamera

Nou, eindelijk is het dan zo ver, ik heb een goede videocamera gekocht! Mijn Cisco Flip camera heeft zijn werk goed gedaan, maar ik was toch toe aan een échte goede. Mijn grootste bezwaar aan de flip camera was dat ik mezelf niet kon zien tijdens het filmen en dus nooit wist of ik wel in beeld was ja of nee, en dat hij niet kon scherpstellen waardoor ik nooit dingen van dichtbij kon laten zien. Daarnaast sloeg het beeld oranje uit nadat ik het ge-upload had op Youtube (zelfs als ik het met hoge kwaliteit upload). Ik werk deze zomer weer bij het bejaardentehuis en van mijn salaris heb ik nu een JVC GZ-E15BE kunnen kopen. Hij is Full HD (1080p) en heeft van alles en  nog wat waaronder een lcd scherm (of course), autofocus, beeld stabilizer, 40x optische zoom, gezichtsherkenning en ga zo maar door. Hij is alsnog lekker compact en licht, dus ook handig voor op vakantie (of andere vlog-achtige filmpjes)! Ik ga er zo snel een filmpje mee maken zodat jullie kunnen zien hoe hij werkt, vandaag had ik helaas niet meer genoeg daglicht om nog te filmen.. In ieder geval, zo ziet de nieuwe bad boy er uit:

Hopelijk ga ik er veel plezier van beleven :)
Hebben jij toevallig ervaring met deze camera? Let me know!

Love,
Diana


P.S. Ik ben vandaag door een wesp in mijn grote teen gestoken, let me tell you, ik heb nog nooit zo'n pijn gehad zeg, sjonge jonge! Ik loop al de hele dag mank, geen pretje. Ik heb niet het gif uitgezogen daar dacht ik pas te laat aan, maar heeft iemand toevallig nog tips hoe je het snelst van de pijn afkomt (behalve paracetamol slikken, dat doe ik al)? Alvast bedankt!

10 opmerkingen:

  1. Heel leuk! Nu worden je filmpjes nóg beter :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie camera, en aangezien ik nog nooit door een wesp gestoken ben, heb ik geen idee wat je er tegen kunt doen, sorry!
    Lovee

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, wat een mooie camera! Ik vond je filmpjes al helemaal geweldig, maar nu worden ze nóg beter! Woeh! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Diana, Ik ben erg fan van je filmpjes, Nu worden ze echt geweldig (waren ze al) love x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey, wauw super dat je nu zo'n camera hebt. Ben benieuwd naar je volgende filmpjes!

    P.s. Ik ben zelf wel eens gestoken in mijn wenkbrauw hoe akward! Haha. Ik moest er meteen ijs op doen dat verdoofd de pijn een beetje. Succes nog met je teen, haha!

    -xxx-

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hou echt heel veel van je filmpjes, nu is de kwaliteit ook nog is beter, yeah!
    Over de wesp: toen ik tien was werd ik door een wesp gestoken in mijn knieholte, heb op de bank liggen huilen, haha. Kan je dus niet helpen helaas :( Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Diana!

    hele mooie camera :)
    ik weet misschien wel hoe ik je kan helpen...
    wij hebben zo'n pompje die de pijn verlicht.
    het pompje is speciaal voor beten en steken en je kan hem gewoon
    bij de kruidvat kopen!

    x.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heee, wss is je wespensteek al wel over, maar ik had dat laatst op vakantie ook, en toen heb ik van die pilletjes geslikt tegen reacties op muggen/wespen/andere prikbeesten-beten. De stof die dr inzit en ertegen werkt is cetirizine, sterkte :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Volgens mij heb ik dezelfde camera :) Ik vind hem erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoeveel kost de camera? :)
      Want ik heb ook een nieuwe nodig

      X

      Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.