Pagina's

woensdag 4 december 2013

Make-up Studio masterclass van Tom Sebastian

Jullie hebben wellicht gezien dat ik afgelopen week een masterclass van Tom Sebastian mocht weggeven. Het leuke is dat ik vandaag zelf ook zo'n les mocht volgen! Samen met wat andere pers werden we bij Backstage uitgenodigd om de nieuwe 'Metallic Chic' producten van Make-up Studio uit te proberen en ook kregen we een aantal handige tips en tricks. In plaats van een vlog besloot ik er gewoon een geschreven artikel van te maken (als ik de hele tijd moet filmen kan ik zelf niet goed opletten). Zo krijgen jullie dus ook een inkijkje in deze leuke en leerzame middag!



Ik was zelf nog nooit bij Backstage geweest, maar het is een winkel voor de echte vakliefhebber op de Rozengracht (in Amsterdam). Ze verkopen er heel veel Make-up Studio make-up, maar ook andere theater-achtige artikelen zoals kostuums etc. Achterin de winkel hadden ze een aantal werkplaatsjes neergezet zoals je op de foto hierboven kunt zien. Nadat we allemaal een hapje en drankje op hadden ging de les beginnen.


Op onze stations lagen de producten die we nodig hadden en de goodiebag stond ook al klaar. We gingen dus aan de slag met de Metallic Chic look, een nieuwe lijn producten helemaal geschikt voor de winter en met name de feestdagen. Maar voordat we meteen met de ooglook begonnen vertelde Tom eerst wat over shapen, en dan vooral à la Kim Kardashian: full-on bronzen en highlighten voor foto's en film.


Hier boven zie je hoe hij bij één van de meisjes de kaaklijn nog meer vorm geeft. Hij vertelde dat je voor de foundation eerst de binnenste driehoek van je gezicht moet oplichten. Het ziet er in eerste instantie echt bizar uit, maar als je er na afloop foundation over aan brengt geeft het een heel mooi effect. Vervolgens ga je de buitenkant contouren, met name onder de jukbeenderen en kaak. Maar ook de neus mag niet vergeten worden, mits je natuurlijk al een perfect rechte neus van jezelf hebt.


Zo zag m'n gezicht eruit nadat ik geshaped had (zonder foundation). Ik heb het hier nog subtiel gedaan, niet echt Kim K. dus. Maar nu ik precies weet waar ik het aan moet brengen durf ik in de toekomst ook met meer zekerheid m'n bronzer te gebruiken.


Nadat de basis erop zat gingen we met de ogen aan de slag. De nieuwe lijn bevat de volgende producten, v.l.n.r.: een creamy kohl potlood, een oogschaduw duo met een kobalt blauw en zwarte shimmer, zilver glitter pigment, een metallic blauwe nagellak en tot slot een nude lipgloss.
De winter look werd eerst voor gedaan en daarna konden we zelf aan de slag. Ik besloot de look gewoon na te maken, ik wilde wel eens iets anders dan m'n eigen manier proberen.


Dit is het uiteindelijke resultaat, super feestelijk! Vooral de glitter is onwijs mooi, en de knalblauwe oogschaduw (als eyeliner en onder m'n oog aangebracht) geeft er een hele sprankelende dimensie aan. In de arcade boog heb ik eerst het kohlpotlood aangebracht en daarna de sparkly zwarte oogschaduw. Het is dus eigenlijk een soort smokey-eye met een twist. Het is moeilijk uit te leggen en ik heb er ook niet echt goede foto's van kunnen maken, maar als jullie willen kan ik wel een tutorial filmen?

Het was dus onwijs gezellig en leerzaam. Ik ben ook heel dankbaar dat ik er bij mocht zijn, echt een unieke ervaring. Het is ook altijd zo gezellig met Tom. Voor de geïnteresseerden: in het nieuwe jaar ga ik weer eens met 'm filmen! Maar goed, dat zien jullie tegen die tijd dan wel.

Willen jullie een video over deze look zien? Let me know!
Love,

Diana

36 opmerkingen:

  1. Wauw! Ik wil wel een video :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel mooi uit, ja een video lijkt me leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een filmpje lijkt me leuk! :)

    Keep on bloggin',
    Summer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super mooi look! Ik zou graag een video willen zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk!
    Moet je zeker een video van maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, wat een prachtige look, staat je super!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie look, ik wil best wel een filmpje zien !! Dat haar van Tom wil ik hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heel erg mooi Diana! een tutorial zou echt geweldig zijn! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wauw, prachtige ooglook ♥ en het haar van tom is zo mooi, jaloers op die man.! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, prachtige look! Klinkt heel leuk en leerzaam allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie look! Al had ik hem met een wat meer nude lip mooier gevonden, denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zou graag een tutorial zien, het ziet er erg mooi uit bij jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja, een tutorial van die look lijkt me super! Staat je prachtig! :)
    En haha, met het shapen zie je er echt uit als Kasper het spookje, zo schattig! ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw wat super gaaf! Zou graag een tutorial willen zien :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw prachtig gedaan die laatste look, erg mooi (:

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heel erg leuk deze look! Tom Sebastian is zo goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jaaa leuk een tutorial! En ik ben benieuwd naar de komende video met Tom!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ben benieuwd,
    Zou je ook een artikel willen maken met wat je in je goodiebag kreeg?

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hey Diana,
    misschien klinkt dit dom ofzo, maar ik heb zelf ook een blog, en ik maak ook youtube filmpjes, maar ik heb geen idee hoe ik zeg maar zo'n miniatuur zelf kan maken en instellen, want ik heb nu super domme momenten in mijn filmpjes die die dan instelt als miniatuur, uhg, hahaha, maar mijn vraag is dus eigenlijk, hoe doe je dat? (:
    Liefs xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ja zeker een tutorial ! Leuk voor de feestdagen xx

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk dat je er geweest bent en de look vind ik heel mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.