Pagina's

zaterdag 25 januari 2014

Clinique chubby stick for eyes

De Clinique chubby sticks heb ik altijd al een leuk fenomeen gevonden. De naam is leuk, ze zien er uitnodigend uit en zijn altijd te gebruiken door de subtiele kleur en verzorging. Als ik een beetje kleur op m'n lippen wil maar niet too much is het de perfecte uitkomst. Maar wat ik nog niet kende zijn de chubby sticks voor ogen. That's right, oogschaduw in stick. Op zich niks revolutionairs, maar ik had geen idee dat ze er chubby's van hadden! Dat moest ik uitproberen. Ik heb zelf een mooie pruim/aubergine kleur uitgeprobeerd en wil het graag met jullie delen.






Ik heb kleur 'Portly Plum' in mijn bezit. Paarsige tinten staan vaak goed bij bruine ogen, dus ik was benieuwd! Zijn jullie het in ieder geval met me eens dat ze er heel aantrekkelijk uitzien? Ik kan niet goed uitleggen waarom dan precies, maar als ik dit zie staan wil ik het graag uitproberen. Apart.


Qua vormgeving zijn ze dan ook niet te onderscheiden van de lipproducten. Afgezien van de tekst op de stick zelf natuurlijk. Door aan de onderkant te draaien komt 'ie naar boven of beneden. Het enige nadeel: de punt is groot en rond en moeilijk te slijpen, dus als je van precisie werk houdt is het niet zo heel handig.


De consistentie is in tegendeel tot de lip sticks heel anders. Op zich nog vrij romig, maar natuurlijk geschikt om op je ogen te dragen dus niet té. Als je het op je ooglid aanbrengt kun je met een penseel er nog goed vorm in brengen, maar droogt op een gegeven moment wel op. Dus zal niet glijden of creasen. De kleur op de swatch hierboven komt minder mooi uit dan  'ie daadwerkelijk is. Hij neigt hier meer naar bruin dan paars, wat niet echt de bedoeling is. Zoals ik eerder zei is het meer aubergine.

Natuurlijk heb ik er ook een look mee gemaakt. Ik heb de chubby stick op drie kwart van het bewegend ooglid aangebracht, in de binnenste ooghoek een highlighter en in de arcadeboog een matte bruin. Na een goede blend-sessie is dit het resultaat. Ik vind het heel erg mooi, en het werkt ook lekker snel en makkelijk!

De chubby stick for eyes is zoals alle andere producten van Clinique niet budget, ze kosten €19,50 per stuk. Maar ik denk dat het een handige uitkomst kan zijn voor mensen die 's ochtends niet veel tijd hebben om hun make-up te doen. Ik heb de kleur 'Lavish Lilac' aan m'n moeder gegeven aangezien zij lichte grijs/groenige ogen heeft, en lila staat haar dus heel mooi. Ze heeft nooit tijd om zich uitgebreid op te maken, maar zij vindt dit perfect. Je kan namelijk prima één kleur op zich dragen, daar zijn ze absoluut mooi genoeg voor en blijven dus heel goed zitten (ook zonder oogschaduw erover). Clinique is online te bestellen en te koop bij o.a. de Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL.

Wat vind jij van de chubby sticks (of wat is je impressie er van)?
Love,

Diana

29 opmerkingen:

  1. Ik weet natuurlijk niet of het fijn werkt maar het ziet er wel erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken alleen de chubby sticks voor je lippen. Het staat erg mooi op je ogen, maar voelt het niet plakkerig aan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee absoluut niet! Gewoon 'droog' net als een normale oogschaduw.

      Verwijderen
  3. Ziet er heel mooi uit! Mooie kleur op jouw ogen op deze manier, goed geblend. Ik zou het zelf niet voor die prijs kopen, maar het is daarom denk ik des te leuker om cadeau te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow mooie foto's!! Leuk artikel! Staat je erg mooi :)
    Xxx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me heel handig! Prachtige look heb je er mee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er mooi uit! Ook hele mooie foto's en look!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind deze heel erg mooi.. je look is ook zo leuk geworden alsof je helemaal zwarte makeup hebt [links].

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooi effect! Toen ik de eerste foto's zag dacht ik hoe dan?! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, wat een mooie leuk heb je daarmee gemaakt! Lijkt me een fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de kleur niet echt mooi lijken, maaar de look die je er mee hebt gemaakt vind ik dan wel weer prachtig! Het lijkt niet eens op elkaar :')

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat mooi! Bij de swatch op je hand vond ik het er heel gek uitzien, maar geblend op je ogen is het inderdaad erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Als ik eerst de swatch op je hand bekeek vond ik het net iets te donker voor op de ogen, maar als je hem dan in je make-up look verwerkt en dus mooi inblend, vind ik het echt wel prachtig staan, alleen de prijs is natuurlijk een minpunt !

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je ooglook is echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er goed uit!! Voor ff snel 's ochtends te doen is het wel handig zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wauw hij staat je heel erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Waaauw diana wat een mooie foto je bent echt super knap! 💕 x

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.