Pagina's

vrijdag 17 januari 2014

Kopjes thee met honing

Thank God it's Friday! Ik heb twee dagen niet geblogd (geblogged?), slecht. Maar ik ben wel druk bezig geweest, dus ik praat jullie gewoon weer even bij. Op dinsdag heb ik eindelijk weer eens gefilmd met Rutger. Waarschijnlijk kennen jullie 'm wel, maar zo niet: hij maakt ook video's op YouTube. We kennen elkaar nu een jaar denk ik, maar we zijn echt hele hechte vrienden geworden. Nu we ook eindelijk stadsgenoten zijn (Rutger en ik zijn toevallig één dag na elkaar verhuisd) kunnen we dus nog meer tijd doorbrengen samen. Hoe dan ook, we hebben twee hele leuke challenges gefilmd die volgende week donderdag online zullen komen. Kun jij raden welke?


Op woensdag had ik ook iets heel erg leuks, namelijk een fotoshoot voor Cosmopolitan! Ik kan helaas nog geen beelden laten zien omdat die 'geheim' blijven tot het issue in maart verschijnt, maar ik kan jullie wel verzekeren dat het heel erg tof zal worden. Ik kom samen met vier andere leuke meisjes in een spread over 'YouTube-koninginnen' (ik heb de naam niet bedacht) met een aansluitend interview. Ik vond het heel erg gaaf om met zo'n groot magazine te werken. We werden van top tot teen gestyled (kleding, haar, make-up, nagellak) wat ik nog nooit had meegemaakt. Ik ben alles behalve een model en ik vond het best wel lastig om iemand anders een foto van me te laten maken, al helemaal als de aanwijzing is 'beweeg maar een beetje, poseer niet'. Moeilijker dan je denkt.. Maar goed, ik heb er wel weer van geleerd! En ik vond het een hele eer dat ik er aan mee mocht werken.

Tot slot heb ik gisteren ook weer de hele dag gefilmd voor een video die ook ergens volgende week zal verschijnen. Ik heb zoiets nooit eerder gedaan, maar het wordt in ieder geval een hele uitgebreide tutorial die jullie hopelijk heel leuk zullen vinden. Ik had zelfs m'n eigen cameravrouw Yasmine, ze volgt een opleiding voor film en fotografie dus weet er veel van af, en is ook nog eens heel gezellig. We hebben er veel tijd in gestopt (van 12 uur 's middags tot half 7 's avonds), maar ik denk dat het alle moeite 100% waard is. Het wordt wel een pittige edit-klus, maar daar heb ik wel zin in.

Het was dus een goed gevulde week, maar ik denk dat de drukte wel een beetje m'n immuunsysteem heeft aangetast. Iedereen om me heen was steeds ziek, zwak en misselijk maar ik schepte op dat ik nog kerngezond was. Nou, karma is een bitch, want nu zit ik snot verkouden op de bank. Ik heb braaf m'n groente en fruit gegeten, maar het was niet genoeg. Misschien waren het de fietstochtjes door het Nederlandse weer dat ons de hele week al treitert, maar ik kom er wel weer overheen. Voor nu drink ik dus gewoon heel veel kopjes thee met honing, want dat werkt altijd.

Hoe is jullie week er aan toe gegaan?
Love,

Diana

29 opmerkingen:

  1. Wat een hoop leuke dingen in het vooruitzicht! Zo'n shoot is vast erg spannend om te doen. Ik heb een beetje een rotweek achter de rug. Ik heb een tand die ontzenuwd moet worden maar die nu enorm ontstoken is dus slik ik pijnstillers zonder veel succes :-( en woensdag had ik ook mijn laatste dag bij Lola & Liza (een kledingwinkel). Ik werk vanaf nu voltijds op een bureau dus dat is ook weer even wennen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave week!! Ik ben erg benieuwd naar je interview in Cosmopolitan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, super leuk dat je in de Cosmopolitan komt te staan! Ik ben beniewd :-)
    Beterschap! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk geschreven Diana! Ik ben benieuwd naar de filmpjes, foto's en challenges! Oh en ik liep vorige week ook met m'n stomme kop op te scheppen dat ik de enige was die nooit ziek werd, guess what, 2 dagen later --> ziek, zwak, misselijk én een allergische reactie. Haha, Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben benieuwd naar de nieuwe video's, leuk! Ik had ook een drukke week (stage) maar nu ben ik lekker vrij gelukkig, tijd om leuke dingen te doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat superleuk dat je een fotoshoot hebt gehad met cosmopolitan. ben benieuwd naar de nieuwe video's xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke update met erg veel leuke nieuwtjes. Ben benieuwd naar de nieuwe filmpjes en het artikel. Nog maar even geduld.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beterschap! En ik heb zin in de video's haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zin in de video en heel erg benieuwd naar het artikel, ook al spreekt de titel me niet heel erg aan; ik ga het toch wel lezen ;) Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben heel erg benieuwd naar alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik kijk al uit naar de video ;) Veel beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat super leuk dat je die fotoshoot mocht doen voor de Cosmopolitan! Ben benieuwd ook naar de filmpjes van de komende week (: Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oeh ben benieuwd naar de video's en de Cosmopolitan. Beterschap Diana!!
    Ik ben sinds een paar dagen ook begonnen met bloggen xxxx

    Merellinde.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke week heb je gehad! Ik ben benieuwd naar alles wat we te zien gaan krijgen! Beterschap! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk om te lezen! Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben heel benieuwd naar de tutorial en de cosmopolitan. Beterschap!x

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Super leuk dat je een interview hebt gedaan zeg! Ik ben benieuwd!
    Liefs, Elize

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Beterschap! Same here, had al heel de week een soort bijholte ontsteking. Ik was bijna beter tot dat ik met goede bedoelingen een vers fruitsapje dronk, wat duidelijk niet heel vers meer was.. voedselvergiftiging, jeah! We plakken er gewoon nog een ziek-weekendje aanvast..

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuke dingen heb je gedaan! Ik ben benieuwd naar wat we te zien krijgen. Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat leuk zeg die fotoshoot voor de Cosmo! Echt heel erg gaaf. Zo zie je maar dat al je moeite die je in je filmpjes en blog steekt wordt beloond.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Sorry dat ik het zeg hoor, maar van alle Nederlandse beautybloggers vind ik jou wel de slechtste. Je zegt net zelf dat je dinsdag met Rutger een filmpje hebt gemaakt en deze komt de week er na op donderdag pas online? Je post bijna nooit blogposts en filmpjes. Je kunt jezelf wel een 'beautyblogger' vinden, maar als je zo weinig dingen post mag je bij jezelf wel eens na gaan denken..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je mag natuurlijk je eigen mening hebben, maar wat betreft de video met Rutger: die komt donderdag online omdat hij vaste upload dagen heeft en we zetten natuurlijk onze video's tegelijkertijd op YouTube, dus de mijne komt ook dan pas. Voor de rest vind ik het nog sympathiek dat je wel op m'n blog kijkt terwijl ik de slechtste blogger ben. Thanks!

      Verwijderen
    2. ik kijk bijna elke dag op je blog, en nooit staat er iets op, nu dan toevallig wel, dus ik dacht; ik zeg het even. En als Donderdag Rutger zijn dag is, kon je toch ook 2 dagen na die dinsdag doen? Is ook een donderdag.

      Verwijderen
  23. Leuk dat je ons zo even bijpraat! Hoop dat je je snel weer beter voelt.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.