Pagina's

donderdag 12 januari 2012

NOTD | Essence 'Choose me!'

Zoals ik gister in mijn Essence shoplog zei wilde ik zo snel mogelijk de 'Choose me!' nagellak uitproberen. Aangezien mijn oude nagellak al een beetje begon te chippen vond ik dat wel een goed excuus om hem te vervangen, en vandaar heb ik vandaag al het resultaat voor jullie!Deze foto's zijn met flits gemaakt, waardoor je wel het mooie glitter effect ziet, maar de kleur is niet helemaal realistisch meer. Op de foto lijkt het meer blauw terwijl de nagellak meer zeegroen met goude glitter is.
In deze foto's zonder flits komt de kleur iets beter tot zijn recht. Met twee laagjes dekt deze nagellak harstikke goed. De nagellak is niet streperig of dik, maar lakt juist super fijn. Hij droogt niet zo snel als OPI bijvoorbeeld, maar wat wil je van €1,29? Hij droogt 'normaal' denk ik. Ik ben benieuwd hoe lang hij zal blijven zitten! Ik vind hem in ieder geval heel erg mooi en speciaal. Maar eigenlijk stelt Essence me nooit teleur met hun nagellak. Als je opzoek bent naar een budget-proof 'speciaal' nagellakje is dit zeker wat voor jou!

Wat vinden jullie van de 'coulour & go' lakjes?
Love,

Diana

5 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kleurtje! Ik ben natuurlijk dol op O.P.I, maar ik vind Catrice voor budget ook een supergoed merk!! Van Essence heb ik wat minder lakjes omdat ik ze wat sneller vind afbrokkelen dan Catrice. Maar deze is wel prachtig. Ik vind het erg mooie foto's geworden, en ook leuke post!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, die is supermooi! En goedkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die heb ik ook ik vind hem ook erg mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.