Pagina's

donderdag 23 augustus 2012

Dagje op de hei

Van de week was ik met m'n moeder en oma naar de hei bij Laren gegaan. In augustus bloeit die op zijn mooist en het luidt altijd een soort van het 'nieuwe jaar' in (lees: weer hard werken na een chille zomervakantie). We hebben een wandelingetje gemaakt, wilde bramen gegeten en ze lieten me het plekje in het bos zien waar zij vroeger een huisje hadden, en waar ik als klein kind ook nog wat zomers door gebracht heb. Dat was wel heel grappig want het was behoorlijk dicht gegroeid, maar in grove lijnen zag je nog bepaalde dingen, zoals waar de auto's stonden, het paadje naar het plekje toe, de boom waar de waterton in hing, de wc (lees: gat in de grond.....). Daarna gingen we Laren zelf nog even in en hebben we wat gedronken bij café het Bonte Paard wat vrij bekend schijnt te zijn. Natuurlijk zeulde ik mijn camera weer mee en heb wat kiekjes voor jullie geschoten.


En ik vond nog wat oude foto's dat ik nog een klein hummeltje ben, bij het huisje dus.

Mijn zus bij opa met de grote zonnebril, ik op schoot bij m'n moeder.

Ik op mijn mooist.
Verdiept in een tijdschrift. Het feit dat ik daar nog analfabeet ben leek me niks te schelen.
Wat hebben jullie meegemaakt deze week?
Love,

Diana

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's, en wat was je schattig toen je klein was <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg! En je foto's zijn prachtig. Om nog even terug te komen op je reactie: the lying game volg ik eigenlijk al een hele tijd! En die serie vind ik inderdaad super :). Ik zoek nu nog iets nieuws voor erbij, omdat the secret circle is gestopt na een seizoen. Misschien ga ik switched at birth kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke foto's! Die oude zijn ook heel gaaf :D

  Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aawwh Wat was jij schattig toen je klein was!! Met dat tijdschrift; uber cute!! Je hebt weer leuke foto's gemaakt, ook van de hei.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.