Pagina's

maandag 20 augustus 2012

New in | Faux Lita's

Al een hele lange tijd ben ik obsessed: iedere keer dat ik de Lita schoenen van Jeffrey Campbell voorbij zag komen begonnen mijn ogen te twinkelen, fladderden vlinders in mijn buik, kriebelden mijn voeten om ook zo'n paar schoenen aan te mogen. Misschien is dat een tikkeltje overdreven, maar het komt er op neer dat ik ze ontzettend leuk vond! Volgens mij zijn Lita's in twee categorieën in te delen: of je vindt ze spuuglelijk, of je vindt ze ontzettend tof. Ik behoor (zoals jullie inmiddels misschien wel gemerkt hebben) tot de laatste categorie. Maar er is één klein probleempje: de échte Lita's kosten €200.  Slik, dat is veel geld, maar wie niet rijk is moet slim zijn!  Ik besloot het wereldwijde web af te struinen naar een paar Flita's (faux Lita). Ze zijn dan wel misschien iets minder mooi dan de echte, maar het scheelt je een hoop geld! Uiteindelijk vond ik een paar op Ebay waar ik in totaal met verzendkosten (omgerekend van GBP) €54 voor betaald heb. Benieuwd hoe ze eruit zien? Check de foto's hier onder :)





Je schiet gelijk 10 meter de lucht in met die hak, maar het plateau maakt het vrij 'comfortabel' om in te lopen. Wat het lopen nog wat makkelijker maakt is het feit dat de zool niet spekglad is, maar een beetje profiel heeft waardoor je niet zo makkelijk weg glijdt. Ik heb gekozen voor nude suède. Het is uiteraard geen echt suède, maar het voelt wel lekker zacht aan en het is mooi afgewerkt. Volgens mij gaat deze kleur heel goed van pas komen (aangezien het merendeel van mijn hakken zwart is)! Het kwam trouwens in een schoenendoos waar 'Truffle' opstond en die naam staat ook in de schoen zelf. Ik heb het even gegoogled en Truffle is een of ander vaag merk dat allerlei designer dupes verkoopt. Ik heb in ieder geval via Ebay gekocht (dan weet je dat het betrouwbaar is i.v.m Paypal), klik hier voor de verkoper! Ze hebben onwijs veel kleuren, van zwart met spikes tot de Amerikaanse vlag. Ik weet helaas niet precies hoe lang de levering geduurd heeft, ze zijn in mijn vakantie aangekomen, sorry!

Ik ben nu dan eindelijk de trotse eigenaar van dit bijzondere paar schoenen!

Wat vinden jullie van de schoenen?
Love,

Diana

30 opmerkingen:

  1. Oh wat zijn ze mooi! Ik heb meestal met de flita's dat ik ze er een beetje cheap uit vind zien, maar deze zien er echt goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat probleem had ik dus ook altijd! Het bleef een gokje maar ik ben onwijs blij dat ze in het echt net zo mooi zijn als op het plaatje van de verkoper, haha :p

      Verwijderen
  2. Wauw ze zijn echt super gaaaaf!!
    Helaas lukt het mij nog steeds niet om op hoge hakken te lopen =(

    Maar mijn zusje is over een maandje jarig en als ze deze ziet word ze meteen verliefd! Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love them!
    Zou je er misschien een keer een outfitpost mee willen maken? Want, hoe gaaf ik ze ook vind, ik heb geen idee hoe ik ze zou moeten combineren (casual? Of is daar de hak te hoog voor? Chic, of zijn ze daarvoor te stoer? Zoveel vragen!! Haha)
    xx Madelon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een mysterie.. Haha, natuurlijk wil ik een keer een outfitpost doen! :)

      Verwijderen
  4. Damn! I love Lita's! Jammer genoeg zijn ze erg duur en mag ik niets via internet kopen van m'n ouders :(
    Ik vind die van jou echt tof, ook al zijn ze misschien nep!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt supergaaf! Je moet er idd een x een OOTD mee maken. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind Lita's ook echt zó leuk! En ik ben nu echt helemaal jaloers op je :) Hmm.. Misschien moet ik daar ook maar even gaan kijken.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi, ik vind ze ook zo geweldig! Maar ik denk dat ik ga sparen voor de echte, al moet ik dan wel erg lang sparen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Tof hoor! Ik vind de open variant van deze schoenen heel leuk. Ben benieuwd hoe deze je staan en hoe je ze combineert :).

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt gaaf! ik wil ze ook graag, maar kan je ze ook terug sturen?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hoe heb jij het gedaan met de maten?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wauw, dat ziet er echt goed uit!
    die zwarte met studs vind ik ook echt heel tof

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ze zijn echt super! Dankje voor de tip!

    PS, hier kan je ze ook kopen http://www.barratts.co.uk/en/brands/truffle/?pag=1 Ze sturen als het goed is ook naar Nederland

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ze zijn echt super mooi. Ik twijfel heel erg of ik ze ook ga kopen, ik denk niet dat ik ze vaak ga dragen dan maar I'm totally in love with these shoes!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. yo diana zou jij geen reclame op je site plakken? dan verdien je er ook nog wat mee

    BeantwoordenVerwijderen
  15. O god, I'm so in love! Een vriendin van me heeft de echte campbells, zwarte met spikes. Heel jaloers op haar maar mijn bankrekening laat het ook niet echt toe om ze te kopen. Misschien worden het deze, bedankt voor de link! And I loooove ur blog

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wauuww, deze zijn gewoon om verliefd op te worden...
    ik ben op je blog gekomen via youtube, super leuke filmpjes! en blog of coursee.

    xoxo
    http://mylifeasrhoda.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  17. heel gaaf! ik heb een vraagje; is Ebay een buitenlandse winkel ofso?

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ze zijn echt heel eg leuk ;)
    kun je weer een filmpje maken met iets over haren heb je lang niet gedaan.
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ze zijn super leuk en super mooi en cool ! Ik zou ze gelijk aandoen !! ik ben bijna jarig en als mijn zus ook net als die kan kopen super dan . ik had dan nog een vraagje ! kan je een filmpje maken van op hakken lopen en leren ja ik vindt het moeilijk .

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wist je dat ze nu ongeveer 20 pond zijn (als ik het goed heb) ? dus ongeveer 25 euro :) :) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoe lang ben je en hoe lang word je als je ze aan hebt?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.