Pagina's

zaterdag 16 februari 2013

Review | Catrice gel eyeliner (Black Jack With Goldie Hawn)

Dat Catrice en Essence nieuwe producten hebben uitgebracht is jullie vast niet ontgaan. Daarom leek het mij ook een beetje overbodig om te laten zien, maar ik heb ook een aantal leuke nieuwe dingen kunnen scoren! Vandaag wil ik jullie graag één van die producten laten zien waar ik ontzettend enthousiast over ben. Het is de nieuwe gel eyeliner van Catrice in de kleur 'Black Jack With Goldie Hawn', een zwarte eyeliner met subtiele gouden glitters er doorheen. Super tof! Ik gebruik 'm nu al een weekje elke dag en het leek me leuk om er een review over te doen, dus bij deze.



Ik vind de verpakking er al erg leuk uitzien. Het is een stevig glazen potje met een plastic dop. Ik vind de gouden letters op de dop een leuk detail, aangezien de eyeliner zelf ook zwart met goud is. Makkelijk te herkennen in je stash dus!



Hier in het potje zie je de gouden glitters niet echt goed terug komen, maar op de swatches en op je oog zijn ze toch wel daadwerkelijk aanwezig. Zoals ik al zei is het subtiel: met flits of in het zonlicht reflecteren ze. Hebben jullie dat trouwens ook altijd, dat je het haast zonde vindt om een nieuw product te gebruiken omdat je hem dan 'verpest'?


Op deze foto heb ik geen mascara, oogschaduw o.i.d op zodat je de eyeliner zelf goed kan zien. Hij brengt goed aan, niet te trekkerig ofzo. Het is makkelijk om een net lijntje te zetten. Daarnaast droogt hij snel, geeft niet af op je oogleden én zit er aan het einde van de dag nog perfect op!


Vooral op deze swatch foto zie je de gouden glans/glitter goed terug. Het is weer eens wat anders dan gewoon zwart. Ik ben er helemaal weg van! Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, de prijs van Black Jack With Goldie Hawn is €3,99.

Wat denken jullie van dit product?
Love,

Diana

16 opmerkingen:

  1. Ik vind hem erg mooi met die shimmer er in!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hi Diana,

    ik vind je blog echt super leuk echt trouwens een heel mooi product,
    en jouw lay out/header is echt super tof! hoe heb je dat gedaan?!
    zou je ook een keer een kijkje willen nemen op mijn blog? De link: http://robinslifebook.blogspot.com/
    Vind je het wat?

    Liefs Ro

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele fijne eyeliners die van catrice :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi, ik draag alleen geen gelliners.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je bent echt mijn favo, favo, favoriete blogger alle tijden. En je barst van de humor!
    With lots of Love,
    Hanna

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had hem al bij Vera Camilla gezien en ik vind hem echt zo mooi! Inderdaad heel subtiel met die gouden glittertjes erin, leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik heb hem nog in de vorige versie: black jack with jack black. hij brengt inderdaad fijn aan en gaat er pas af na flink boenen. met wat voor penseel breng je het aan? ik doe het met het daarvoor bestemde van catrice, maar daarmee krijg ik het nooit zo dun zoals jij het krijgt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat een mooie eyliner! Ik vind je foto's trouwens ook heel mooi! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey,

    mooie eyeliner joh!! En ik heb dat ook, dat ik mijn producten eigenlijk niet wil gebruiken omdat ik dat zonde vind en omdat ik het dan 'verpest'.

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hij is echt heel mooi, deze gaat op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze ziet er echt mooi uit. De glitters zijn inderdaad weer eens iets anders! Als mijne van Essence op is ga ik eens naar deze kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. waauw wat heb jij geluk met je mooie wimpers! zijn ze van zichzelf zo zwart of verf je ze?

    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heb zelf die zonder de glitters, maar hij is echt super! Na een stift/potje met standaart kwastje/of iets anders, werkt deze het allerbeste!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.