Pagina's

dinsdag 24 september 2013

Barry M 'Bright Purple'

Hey allemaal! Ik heb inmiddels al regelmatig over Barry M geschreven, ze hebben leuke kleurtjes, goede kwaliteit en dat voor een kleine prijs. Daarom was ik ook blij verrast toen ik laatst in River Island kwam en daar een aardig groot Barry M schap aantrof. Voorheen stonden er wel eens drie of vier kleurtjes bij de kassa, maar nu staat er een volwaardig assortiment! Uiteraard sloeg ik meteen mijn slag, maar besloot het bescheiden bij één lakje te houden. Het werd 'Bright Purple', zoals de naam al zegt een heldere paars die in mijn ogen perfect voor de herfst is. Ik vind 'm zo leuk dat ik ook hier weer een artikel aan besloot te wijden :)
Barry M brengt altijd mooi aan en droogt snel, maar vaak is het geen overbodige luxe om twee of drie laagjes aan te brengen (ik draag hier drie laagjes). Althans, als je 'm echt perfect wil hebben. Ook vind ik het dunne kwastje iets minder, die mogen ze van mij wel iets breder maken zodat het makkelijker werkt. Desalniettemin een van de betere merken wat betreft applicatie. 

Ik vind paars niet altijd even mooi, maar in deze toon wel. Er zitten voor de rest ook geen glitters of andere gekkigheid in en de finish is glanzend. Ik denk dat ik deze nog vaak terug zal zien op m'n nagels dit seizoen! Voor dit kleurtje betaalde ik €4 en ik heb 'm zoals ik dus zei bij River Island gekocht. Mocht je die nou niet in de buurt hebben kun je o.a. op deze webshop bestellen. 

Wat is jullie go-to herfst nagellak?
Love,

Diana 

22 opmerkingen:

 1. Lijkt me een fijne lak, maar de kleur is niet helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige kleurtje! En wat heb je een leuke blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kleurtje! Perfect voor de herfst inderdaad. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleur :) Ga je ooit nog eens persoonlijke update artikeltjes doen, die vond ik altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De eerste keer toen ik in River Island was (dat was in begin Augustus denk ik) zag ik ze ook inderdaad, maar ik denk maar 6 á 8 potjes met verschillende kleurtjes. Ik liep ermee naar de kassa maar legde 'm daar ook weer terug, maar ik wist dat ik er waarschijnlijk spijt van ging krijgen omdat het altijd wel goed beschreven wordt en redelijk populair is! Ja, je wil niet weten hoe ik me voelde toen ik thuis kwam, haha! Volgende keer als ik in de River Island ben neem ik wél een lakje mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een mooie kleur! Zelf vind ik ook Bordeaux Rood een mooie herfstkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur, inderdaad perfect voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het perfecte herfstkleurtje als je het mij vraagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, ik als groot paars liefhebber móet dit lakje hebben! Prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.