Pagina's

zondag 6 oktober 2013

Inspirational: HERFST

Hey lieve allemaal! De laatste keer dat ik echt een persoonlijk artikeltje schreef is alweer een hele poos terug. Eigenlijk vind ik die het leukst om te doen, zo is oorspronkelijk mijn blog ook begonnen en daar beleef ik het meeste plezier aan. Gewoon een beetje m'n gedachten met jullie delen, typen wat ik leuk vind. Vandaar dat het vandaag de hoogste tijd is om dat weer eens op te pakken. Misschien denken mijn 'nieuwste' volgers die hier via mijn YouTube kanaal zijn dat ik puur 'beauty blogger' ben, maar dat is niet mijn insteek. Mijn blog is meer een soort plek waar ik van alles kwijt kan, een uitlaatklep voor mijn hersenspinsels. So let's roll!
Vandaag is het werkelijk een prachtige herfst-dag. Maar laat het nou net zo zijn dat ik om 6 uur vanochtend m'n heerlijke bed pas inkroop na een gezellig avondje in de Melkweg. Na 4 uurtjes slaap ben ik nou niet bepaald op mijn best dus besloot er een échte luie zondag van te maken. Ik trok mijn unicorn-legging, fluffy sokken en knusse vest uit de kast en ben onafscheidelijk met m'n laptop.
Eén van mijn favoriete bezigheden in deze prachtige internetwereld is nog steeds Tumblr. Op dagen als deze kan ik er dan ook onwijs van genieten om inspirerende plaatjes te vinden en koesteren. Om even terug te komen op deze mooie herfst-dag heb ik een selectie van gezellige en sfeervolle foto's voor jullie uitgekozen en deel ik graag met jullie. Of het nou is om zelf in de sfeer te komen, als wallpaper te gebruiken of de magie van Tumblr te begrijpen: hier zijn een paar van mijn favorieten!


Dit was mijn kleine herfst moodboard-achtige collectie. Als je meer van mijn Tumblr wil zien kan dat door hier te klikken. Als je me daar een berichtje stuurt zal ik ook jouw blog bekijken :)

Hopelijk komen jullie zo ook een beetje in het sfeertje! 
Love,

Diana

16 opmerkingen:

  1. leuke foto's! Die eerste is erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke herfstplaatjes! Ik ga meteen even een kijkje nemen op je Tumblr! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie inspiratie plaatjes. Ik zit zelf niet op Tumblr, maar ik vind het wel leuk om plaatjes te kijken op bijv. Weheartit !

    Liefs Fashialies

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kan me hier volledig in vinden :). Tumblr is echt heerlijk..! Die van mij is nu ook best wel herfstig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wist niet dat je ook een Tumblr had, ik weet eigenlijk niet zo goed wat het inhoudt. Ga me er eens wat meer in verdiepen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het echt zo leuk om te zien hoe veel je nu hebt bereikt, ook met YouTube! Ik volg je blog echt al heel erg lang en het is nog steeds super leuk om te lezen :) Ik weet nog dat jij al heel lang geleden iets over Galaxy Nails plaatste en daarna ging ik ze ook namaken! Geen idee wanneer dat was, maar dat was in ieder geval het eerste (en zeker niet het laatste!) artikel dat ik las. :) Daarna ben ik steeds terug blijven komen en nu kijk ik ook altijd je YouTube filmpjes! Zo leuk!! Ga vooral zo door, je doet het super! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een ontzettend lief berichtje, dat doet veel met me :)
      Dankjewel! X

      Verwijderen
  7. Jeeej superleuk dat je weer iets vaker zo'n geschreven artikeltje gaat doen, dat begint namelijk bijna old-skool te worden, nu met al die filmpjes (die ik overigens ook heel leuk vind). Ik deel je tumblr-verslavding, we volgen elkaar :) Diana, you rule!!!
    Liefs, Ella

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke inspiratie :) Komen er gauw nog wat geschreven reviews aan? Ik kijk er naar uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijke post!
    Hou van de persoonlijke touch op 'n blog (:

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik hou niet zo van de herfst maar dit zijn wel allemaal gezellige foto's, leuk!
    Mijn nieuwste post staat vol herfstfoto's die ik zelf heb gemaakt :)
    x Hannah
    http://theadventurouslifestylelab.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk dat je ook tumblr hebt! Ik ben er ook redelijk verslaafd aan :)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.