Pagina's

zaterdag 28 december 2013

Ben je een slet als je een condoom bij je hebt?

Laatst kwam er al een korte filmpje op Instagram over online, maar vandaag gaan we er wat verder op in: ben je een slet als je een condoom bij je hebt? Seksualiteit is vaak een gevoelig onderwerp, maar ik denk dat het belangrijk is dat hier ook aandacht aan besteed wordt. In deze video ga ik in op wat reacties die gegeven zijn en deel ik mijn eigen visie. Ik zou zeggen, bekijk de video en deel jouw mening :)

Klik hier als je de video niet kan bekijken
Edit: blijkbaar is de portemonnee tip niet zo handig, daar zou 'ie in kunnen beschadigen. Zelf heb ik het wel zo, maar doe vooral wat jou het veiligst lijkt!

Wie is er verantwoordelijk voor het bij zich dragen van condooms? Hij, jij of allebei? Klik hier en laat weten wat jij er van vindt. 
Love,

Diana

14 opmerkingen:

 1. Mooi gezegd! Ben het helemaal met je eens, goed van je dat je dit doet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waar komt deze vraag vandaan? Ik zag dat korte filmpje namelijk bij meerdere bloggers op instagram.. En om natuurlijk even te reageren op de vraag: Ik vind het heel slim als vrouwen goed voor zichzelf zorgen. Maar ook als je er altijd een bij je hebt, zorg dat er geen scherp puntje of voorwerp in de buurt ligt die hem lek prikt of op een andere manier beschadigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed filmpje, ik vind het echt awesome dat je dit doet! Je kunt zoveel meiden bereiken hiermee, super. Idd een beetje grote zus ja, en nog een hele verantwoordelijke ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. goede video.! ik dacht dat een condoom in je portemonnee ook kon beschadigen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toppie dat bloggers hier over praten! Ken teveel meiden die op vroege leeftijd ongewenst zwanger werden en soa's kregen..

  Hmmm, heb nu gelijk het liedje "Slut like you" in mijn hoofd! Is echt meer een fun song, volgens mij ook meer om het iedereen maar "slet" noemen aan het licht te brengen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super goed dat je hier over praat!! en dat je je eigen mening duidelijk vertelt en ik ben het helemaal met je eens! en ik vind trouwens ook dat je niet met slet moet gaaan schelden! xxjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goede video! Maar ik had ergens gezien dat het niet goed is om een condoom in je portemonnee te laten, omdat het kans heeft op scheuren ofso iets. ik weet het zelf ook niet helemaal zeker

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In je portomonnee kan het toch beschadigen ofzoiets? Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goede video Diana, volgens mij ben je dan alleen maar verstandig als je er eentje bij je hebt onder het motto 'je weet maar nooit'!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt helemaal gelijk.
  Maar als een 14-jarige een condoom bij zich draagt vind jij dat dan te jong?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 14 jaar is wel redelijk jong om seks te hebben vind ik..

   Verwijderen
 11. Echt heel goed dat dit onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt, en als voorbeeld voor veel meisjes!
  Ook goede video hoor, maar ik vind het wel een beetje irritant dat zo vaak bij verschillende bloggers precies de zelfde video's zijn, met ook zo ongeveer dezelfde inhoud.. :$
  Maar alsnog: top video! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toen ik op school een condoom gekregen had, heb ik die ook in mijn portomonee gestopt. Ik ging met mijn ex (toen vriend) zwemmen en toen haalde een vriend van hem dat ding eruit. Mijn ex en ik hebben die condoom toen opengemaakt en vonden het maar een vies 'dingetje'. We hadden dit niet open gemaakt omdat we sex wilde, maar omdat het hem grappig leek. Hierna had ik eigenlijk geen condoom meer, pas toen ik wat met mijn huidige vriend kreeg, al had hij dan altijd een condoom bij zich, pas toen zijn condooms op waren hebben we samen nieuwe gekocht en die verdeeld, dat vonden we makkelijker, zo had iemand altijd wel condooms bij zich.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. welke leeftijd bedoel je met jonge meisjes

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.