Pagina's

woensdag 12 oktober 2011

Pakketje Buyincoins.com binnen!

Hèhè, EINDELIJK heb ik mijn pakketje uit China! Een hele tijd terug bestelde ik op Buyincoins.com, een hele fijne en vooral goedkope online webshop. Het heeft even geduurd maar het was zeker het wachten waard, want ik heb een aantal super leuke dingen! Klik snel verder voor de foto's.





Allereerst deze Fimo canes. Die wilde ik al zó lang proberen! Ik had ze eerst op Ebay besteld, maar dat pakketje is nooit aangekomen (geen zorgen, ik heb wel m'n geld terug haha). Dus toen ik op Buyincoins ging bestellen zag ik deze ook staan en kocht die ook meteen. Ik heb ook nog een los bakje met nog meer soorten fruit maar die staat niet op de foto.



Dan deze ring. Hij was maar $0.95 dus die kon ik niet laten gaan, want ik vind het wel een hele leuke ring. Ik heb meestal hele opvallende ringen maar deze is wat subtieler. Ook wel eens leuk :)



 Dan nog iets wat ik al heel lang op het oog had, namelijk deze dottingtools. Tja, wat kan ik er nog over zeggen? Perfect voor nail art met aan elk uiteinde van de pennen een verschillende grootte bolletje.



Dit is eigenlijk een cadeau'tje voor een vriendin, maar ik vond het toch leuk om te laten zien. Het zijn een aantal verschillende 'wielen' met van alles om je nagels mee te versieren.

Oké, dit laatste is waar ik het meeste verheugd op was, namelijk.. -tromgeroffel- een nieuwe kwastenset!






Het is een 18-delige kwastenset gemaakt van geiten- en ponyhaar. De kwasten voelen super zacht aan en ook de kwast zelf ziet er gewoon heel leuk uit met dat roze en wit. Ik heb ze nog niet geprobeerd dus ik weet niet of er haren uitvallen, maar zo op het oog ziet de kwaliteit er heel goed uit. Ik ben benieuwd hoe deze kwasten uitpakken. De set kostte omgerekend ongeveer €10. Geen geld dus! Ik kan niet wachten om ze te gebruiken.

Nou dit waren al mijn aankoopjes. Ik heb in totaal ongeveer €25 betaald, echt spot goedkoop voor zo veel spullen. Ik raad de site zeker aan, verzenden is namelijk ook gratis (ook al komt het uit China!). De levertijd is alleen niet super snel, bij mij heeft het ongeveer 2 weken geduurd vanaf het moment dat het verstuurd was.

Zijn jullie bekend met Buyincoins.com?
Love,

Diana

12 opmerkingen:

  1. ik ken die webshop helemaal niet, maar je hebt er echt leuke spulletjes vandaan! :) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook wel eens geshopt bij BuyinCoins. Echt een fijne site. Jammer alleen dat het zo ver weg is en je dus zo lang op je nieuwe stuffies moet wachten. Wel heel erg gave dingetjes by the way :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WHAAAA wat ben ik blij dat ik op jouw site terecht gekomen ben zeg, ik ben nu bezig daar te shoppen.. en ik ben er helemaal weg van!! :D

    DANKJEWEL!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. en hoe bevalt deze kwastenset?
    Misschien dat ik deze dan ook ga bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb dezelfde vraag als Anoniem! Hoe bevalt deze set je? Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik weet niet hoe ik moet bestellen, ik moet coins hebben. Maar hoe ben jij geraakt aan coins? groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik snap niet hoe je moet betalen, kan je me alsjeblieft helpen Diana? x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hee ik wil daar ook graag bestellen maar ik heb geen paypal kan dit ook anders graag antwoord?!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hooi, Ik vind de site echt supercool!! Heel erg bedankt! Ik ga er gelijk iets op bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.