Pagina's

dinsdag 5 juni 2012

Filmpje | Vlog: Weekendje Lille 2012

Heyyy! Ik had jullie nog een soort verslagje van Lille beloofd. Ik kwam er thuis achter dat ik eigenlijk maar heel weinig foto's heb gemaakt en er een aantal nog mislukt waren. Beetje jammer. Gelukkig had ik wel genoeg film materiaal en heb nu dus een soort vlog er van gemaakt.
We zijn één nachtje blijven slapen in 'design hotel' Up, echt geweldig mooi! Bij aankomst hebben we eerst boodschappen gedaan bij E.Leclerc, echt de beste Franse supermarkt EVAR, en m'n moeder begon gelijk te hamsteren. Daarna hebben we ons even geïnstalleerd in het hotel en hebben we geluncht, daarna zijn we meteen aan het winkelen geslagen! Lille is echt een hele leuke, drukke stad en de winkels zijn echt geweldig! Uiteraard komt er nog een shoplog van. s' Avonds hebben we gegeten bij een brasserie, heel authentiek en erg lekker. Toen zijn we eigenlijk weer terug gegaan naar het hotel om te slapen, aangezien we om ongeveer 10 uur/half 11 klaar waren met eten (Frans schema) en dus best moe waren.

De volgende ochtend hadden we ontbijt op bed met lekkere koffiebroodjes en een soort donuts. Lekker begin van de dag! Helaas was het weer toen helemaal omgeslagen met regen en lage temperatuur. We zijn toen naar een overdekte markt geweest waar ze echt geweldig lekker eten hadden, en ook daar hebben we dus weer eten voor thuis gehaald! Na een kopje koffie en lunch besloten we om nog even te kijken of Euralille (gigantisch overdekt winkelcentrum) nog open was, maar in Lille openen ze de winkels dus niet op zondag. Ook in Antwerpen was dat het geval, waar we onderweg naar huis een tussenstop hadden gemaakt om te kijken of de Forever21 en Hollister open waren. Wederom teleurstelling. Gelukkig had ik de buit in Lille op zaterdag al binnengegaald, anders was het helemaal balen geweest!
Zo, dat is even een kort verslagje, dan kunnen jullie nu de vlog hier onder bekijken! :)


Zijn jullie al eens in Lille geweest? Zo ja, wat is jullie ervaring? Zo nee, zou je dat nog wel eens willen? Let me know.
Love,

Diana

5 opmerkingen:

 1. Volgens mij hebben jullie het heel erg leuk gehad! Lekker geshopt ook hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat je toch een beetje ziet dat jullie tweelingszussen zijn hoor :) hihi !
  Lille is echt een fijne stad om te winkelen, ik kijk uit naar je shoplog !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In België zijn zo goed als ALLE winkels dicht op zondag. In elke stad. Enkel sommige winkelcentrums zijn dan open.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee Diana,
  Ik ga daar de komende maandag naartoe.
  Welke winkels zijn echt aanraders en welke winkels moet ik echt bezoeken??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Diana,
  Ik ga daar de komende maandag naartoe.
  Welke winkels zijn echt aanraders en welke winkels moet ik echt bezoeken??

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.