Pagina's

donderdag 14 juni 2012

GESLAAGD

JAAA IK BEN GESLAAGD!!! Na 6 jaar heb ik eindelijk mijn gymnasium diploma in the pocket, en ik ben zo ongelofelijk blij! Met die nieuwe 5,5-norm zou het nog wel even spannnnd worden ook al ging ik er met goede cijfers in, maar ik had me nergens zorgen over hoeven maken. Nu kan ik met een gerust hart ├ęcht vakantie gaan vieren, maar natuurlijk eerst de diploma uitreiking nog!
Vanaf 15:00 werden er gebeld en uiteinlijk om 15:30 kreeg ik het geweldige nieuws. De tijd was echt nog nooit zo langzaam gegaan haha. Net ben ik naar school geweest om mijn boeken in te leveren en cijfer lijst op te halen. Dat was natuurlijk ook reuze gezellig aangezien je iedereen kan feliciteren en je een praatje met je docenten kan maken.
Op zich wel jammer dat ik nu mijn leuke klas moet missen want we waren zo hecht, maar ook wel spannend dat ik nu een periode van mijn leven afsluit en aan iets heel nieuws ga beginnen! Ik heb veel zin in mijn nieuwe studie, Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, maar natuurlijk eerst drie maanden genieten hihi.Voor alle geslaagden, van harte gefeliciteerd! Voor de her'ers, het gaat helemaal goed komen, herkansing is gewoon slagen met een omweg. Voor de gezakten, veel sterkte bij het beslissen voor volgend jaar, maar uiteindelijk komt alles goed :)

Love,
Diana

13 opmerkingen:

 1. gefeliciteeerd:)
  ik ben ook geslaagd voor gemengd/theoretisch:)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk dat je bent geslaagd, gefeliciteerd! (:
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super goed! Ik had je al gefeliciteerd via facebook maar ook nog maar even zo haha. Gefeliciteerd!!

  Veel liefs
  Sanne

  GREEDY | FASHION

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteeeerd! ik ben helaas gezakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd meid! Geniet maar lekker van je vakantie :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Congrats! Wat een opluchting zeker? Knap hoor, gymnasium. Nu inderdaad lekker genieten van je vakantie, want dat heb je wel verdiend na 6 jaar school. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.