Pagina's

woensdag 21 september 2011

New in | Beautybuys Sephora/Hema/KruidvatHoi allemaal! Ik had weer een aantal dingetjes nodig en ben daar vandaag voor naar de stad gegaan. Ik heb natuurlijk niet alleen maar gekocht wat ik écht nodig had, ik word altijd in de verleiding gebracht om meer te kopen. Ik ben dus bij Sephora geweest, Hema en de Kruidvat. Kijk snel mee!'

Ik zal beginnen met Sephora. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten begint morgen het prijzencircus bij V&D weer! Vandaag is de avond waar alle VIP's en V&D mederwerkers tot 22:00u alvast exclusief hun aankopen kunnen doen. Ik ben geen van beiden, maar een vriendin die bij Sephora werkt vertelde mij hoe ik tóch binnen kon komen. En dat is me gelukt, want ik heb deze 3 aanwinsten voor maar 10 euro! Allereerst heb ik een mineral foundation gekocht.Niet heel veel bijzonders. Mijn oude mineral foundation was op en ik had een nieuwe nodig. Wat wel grappig is aan de verpakking is dat aan de andere kant van de poeder een spiegeltje en een sponsje zit.Ik heb 2 blushes gekocht. Dit is er één van. Hij heet 'blush me twice'. Je hebt dus twee blushes in 1 verpakking. De ene is abrikoos en de ander matte bruin. Eigenlijk zou ik de matte bruin gebruiken om te shapen. De abrikoos is super mooi met een hele subtiele shimmer er in (ik weet niet of het duidelijk te zien is op de foto).

Het laatste van Sephora is deze tweede blush. Hij is roze met wederom een prachtige goudachtige shimmer er in. Die kreeg ik helaas met geen mogelijk goed op de foto. Hij is in ieder geval super mooi! Deze verpakking is een slagje kleiner dan de vorige blush.

Bij de Hema heb ik echt super standaard dingen gekocht: een oogschaduwbasis en een spiegeltje. Maar goed, ik zal ze toch laten zien.De ene kant van het spiegeltje vergroot zoals jullie op de foto kunnen zien. Zoals ik al zei niets bijzonders, maar mijn andere spiegeltje ben ik opeens kwijt, dus zat er niets anders op dan een nieuwe kopen.


Tot slot mijn Kruidvat aankopen.

Eigenlijk was ik opzoek naar die nieuwe Labello, iets met smoothie ofzo. Ik weet helaas de naam niet meer. Die zag ik niet, maar deze wel. Hij rook zo heerlijk naar guave (ik zweer het, ze hadden geur aan de verpakking gedaan) en ze beweerde dat ie ook zo smaakt. Ik heb 'm net meteen uitgeprobeerd en het is nog echt waar ook. Handig om mee te nemen.


Ik was in de veronderstelling dat mijn mascara bijna op was. Ik weet niet of het echt zo is, maar ik wilde eigenlijk gewoon die nieuwe '2 looks in 1 mascara' uitproberen. Toen ik toch al voor het Essence schap stond en ik deze zag besloot ik om 'm maar meteen mee te nemen ook. Ik wacht denk ik nog even met gebruiken, want ik kan nog wel even voort met mijn oude mascara.

Een puntenslijper. Totaal niet boeiend, maar ik had er geen, ik gebruikte altijd die van mijn moeder, en ik vond dat het nu wel eens tijd werd om een eigen te kopen. Vandaar.En last but not least deze nude lipgloss van Catrice. Ik heb een hele mooie nude lipstick van Catrice, maar alleen die is een beetje... Ik weet niet, er mist wat. Vandaar dat ik er nog een nude lipgloss bij heb gekocht, voor wat meer dimensie. Ik hou persoonlijk niet zo van gekleurde lippen (bij een ander wel, alleen niet voor mij), vandaar geen kleur, haha. Dit is de kleur '080 Bare Necessity'.

Dit waren al mijn aankopen. Alleen maar beauty dit keer. Als ik jullie nog een tip mee mag geven: ga zeker naar Sephora aankomende week! Echt waar, het scheelt zo veel geld. Toen ze mijn 3 dingen aansloeg stond er eerst de originele prijs en daarna tikte ze €10 in. Origineel kostte het dus eigenlijk €40... Wat een verschil! En ze hebben echt hele mooie producten. Heel veel skincare, maar ook nagellakjes, eyeliners, oogschaduws. Ik zou zeggen neem er een kijkje.
Gaan jullie flink inslaan tijdens het prijzencircus? Of ontgaat het je allemaal een beetje?
Love,

Diana

2 opmerkingen:

  1. Ik ben je oude berichten aan het terug lezen en het is zo grappig! Vooral wat je hier zegt met : "En last but not least deze nude lipgloss van Catrice. Ik heb een hele mooie nude lipstick van Catrice, maar alleen die is een beetje... Ik weet niet, er mist wat. Vandaar dat ik er nog een nude lipgloss bij heb gekocht, voor wat meer dimensie. Ik hou persoonlijk niet zo van gekleurde lippen (bij een ander wel, alleen niet voor mij), vandaar geen kleur, haha. Dit is de kleur '080 Bare Necessity'." Terwijl je nu bijna altijd kleurtjes draagt ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.