Pagina's

zondag 6 november 2011

OOTD (en nog veel meer)

Hoi allemaal! Ik blog de afgelopen dagen niet meer zo veel omdat aankomende week mijn toetsweek begint en ik dus veel aan het leren ben. Ik zal de aankomende week dan ook niet zo veel tijd hebben om artikelen te schrijven. Spijtig maar helaas. Ik ga wel m'n best doen om er een paar online te zetten, maar elke dag gaat me echt niet lukken.
Wel heb ik nog een outfit voor jullie, haha. Hij is van een paar dagen terug, maar zoals ik al zei heb ik nog geen tijd gehad om 'm eerder online te zetten.

Daarnaast heb ik nog een heeeeele leuke ketting gescored bij de sale van Six. Ik zocht al heel lang zoiets en toen ik daar toevallig keek kwam ik 'm zomaar tegen! Die moest natuurlijk van mij worden, en dat voor het kleine bedrag van €3. Dit is het juweeltje:


Ik ben er onwijs blij mee, dit past echt overal bij! Het is een vliegende roofvogel, hij is best wel groot en super mooi.

Nu moet ik helaas weer verder leren. Als het lukt ga ik vandaag nog een 'draagbare-school-oogschaduwlook' voor jullie maken, maar dat hangt een beetje af van mijn concentratie (hoe snel ik klaar ben met leren, haha). En als ie niet vandaag komt, dan zo snel mogelijk!

Hebben jullie binnenkort ook toetsweek? Of heb je die net gehad?
Love,

Diana

4 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.