Pagina's

dinsdag 29 november 2011

Review | Zwarte vloeibare Hema eyeliner

Ik heb de cosmetica producten van Hema altijd al heel fijn gevonden en ik schaf regelmatig nieuwe producten van ze aan om uit te proberen. Ik had al weer een tijdje een nieuwe vloeibare eyeliner nodig en dit keer besloot ik die dus bij Hema in te slaan.
Ik heb niet het potje genomen die de meeste (geloof ik) hebben, het 'mooie' flesje. Ik vond het kwastje daarvan een beetje gek, ik wilde eigenlijk een gewone. Vandaar dat ik voor de basic versie ben gegaan, een standaard zwarte eyeliner met normaal kwastje. Ik heb hem nu al een aantal keer gebruikt en ik vond het wel eens tijd voor een review!

Zoals ik al zei is de verpakking basic, maar er is niets mis mee en hij is erg gebruiksvriendelijk. Hij ligt goed in de hand, ookal is hij vrij compact.
Dit is het kwastje, zoals ik zei gewoon 'normaal' (de tweede foto bleek toch niet zo scherp te zijn, sorry!). Je kan er dikke maar vooral fijne lijntjes mee zetten. De dosering is ook heel goed, soms heb je van die eyeliners die druipen vanaf het steeltje, maar door het doseer systeem gebeurt dat gelukkig niet met deze. Het kwastje werkt heel precies wat ik altijd een pré vind. Hier is de swatch:


Wat ik ook heel fijn vind aan deze eyeliner is dat ie heel erg zwart is! Voor de rest prikt hij totaal niet, en het stinkt ook niet ofzo. Na een dag zit je eyeliner nog netjes op z'n plek. Tenzij je er perongeluk met je vingers aan zit, dan wordt ie wel wat lelijker, maar ik denk dat dat normaal is.

Al met al vind ik dit een hele geslaagde budget eyeliner! Hij kost €2,50 geloof ik (ik weet het niet meer helemaal zeker) en dat vind ik een hele goede prijs voor deze kwaliteit. Wat ik ook nog een goede extra vind is dat Hema dierproef-vrij is. Vaak worden goedkope(re) merken op dieren getest, maar Hema doet dit dus niet. Niet dat ik een product laat liggen als het op dieren getest is (ja ik weet het, niet lief voor de diertjes maar ik ben nou eenmaal niet zo'n rich bitch) maar als het dan toch dierproef-vrij is vind ik dat toch wel fijn!

Heb jij deze eyeliner al eens een keer gebruikt?
Love,

Diana

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.