Pagina's

zaterdag 31 december 2011

31 december 2011

De laatste dag van dit jaar zit er al weer bijna op. Ik hoop dat al jullie wensen uit zijn gekomen en met veel geluk en goede voornemens het nieuwe jaar in zullen gaan. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling vol met oliebollen, appelflappen, champagne en iedereen die je lief hebt! (En misschien daarna het nieuwe jaar inluiden met een leuk feestje? Ik wel in ieder geval!)


2011 is geen prettig jaar geweest voor mij, in februari kregen mijn moeder, zus en ik te horen dat we moesten verhuizen. We hebben 7 jaar in een samengesteld gezin gewoont, maar dat ging niet langer meer. We zijn daar eigenlijk het hele jaar mee bezig geweest. Maar nu dat we ons eigen plekje hebben zit ik eidenlijk weer lekker in mijn vel, en is het leven weer goed! Ik zal niet zeggen dat 2012 mijn jaar word, want ik heb nog een heleboel jaren te leven, en als 2012 echt mijn jaar word heb ik niet veel hoop voor de jaren die nog zullen komen! Ik verspreid mijn geluk liever over mijn hele leven :)

Ik zal het niet zo lang maken. Ik hoop dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed in gaan, and may all your dreams come true!

Love,

Diana

3 opmerkingen:

 1. In ieder geval een gelukkig nieuwajaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een gelukkig nieuwjaar en hopelijk begint dit jaar beter voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog een gelukkig nieuw jaar! Ik heb trouwens ook een blog: www.mydailyliving.wordpress.com , bij Over mij las ik dat je een comment achter moest laten met je site :)

  xx-Dieuwzz

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.