Pagina's

woensdag 11 januari 2012

Minishoplog Essence

Hoi allemaal! Valt het jullie ook op dat we langzaam aan alweer naar de lichtere tijden gaan? We hebben steeds langer daglicht en daar word ik erg blij van kan ik jullie wel vertellen! Anyway, dat was niet mijn punt. Ik ben vandaag weer eventjes langs Kruidvat geweest, eigenlijk voor de 2e product halve prijs actie bij Catrice. Uiteindelijk ben ik met vier Essence producten naar huis gegaan, wat een lokkertje.
In ieder geval, hier zijn mijn aankoopjes.


Zoals je ziet niet veel, maar ik wilde het toch even aan jullie laten zien! Ik zal beginnen met de gelliner.





Gelliner is de enige soort 'lijntje boven je oog' die ik nog nooit geprobeerd heb! Ik vond het tijd daar verandering in te brengen, vandaar kocht ik deze gelliner. De kleur heet 'London Baby', het is net geen zwart, meer bruinachtig. Ook zit er een mooie soort shimmer in, die bijna niet te zien is maar er toch een heel mooi effect aan geeft. Ik ben blij dat ik deze kleur heb genomen, want het is toch net even iets anders dan het normale zwarte lijntje dat ik gewoonlijk heb. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, en ik moet denk ik even wennen aan het gepriegel met een kwastje e.d. maar als ik het uitgevogelt heb maak ik er zeker een look mee! Dit potje kost €2,49.




Dan het de Essence 'smokey-eyes brush' oftewel een blending/crease kwast. Deze stond ook al een tijdje op mijn verlanglijstje en nu schafte ik hem dan eindelijk aan. De haartjes voelen heel zacht aan en de kwast is gelukkig niet zo klein en ligt lekker in de hand. Het uiterlijk is ook wel leuk met de paarse haartjes. Altijd fijn om zo'n kwast extra te hebben! Ik ga deze denk ik vaak gebruiken om kleuren in de crease aan te brengen. Dit kwastje kost €1,29.




Tot slot twee nagellakjes. De eerste is deze super mooie en aparte kleur. Ik heb niks wat hier op lijkt! Het is een soort aqua achtige kleur met een goud/groene glans. Het is moeilijk te omschrijven, behalve dat het echt een heel mooi effect is. Deze ga ik binnenkort meteen op doen, ik ben heel erg benieuwd hoe hij er op je nagels uit ziet! Hier komt ook zeker een foto van! De kleur heet 'Choose me' (which I did obviously) en kost €1,29.




En het laatste is weer een nagellak. Ik weet niet of dit als glitter topcoat bedoeld is of gewoon als dekkende nagellak, maar eerlijk gezegd denk ik het eerste. Ik vond hem in ieder geval erg mooi toen ik hem op een aantal blogs zag staan en toen ik vandaag dus voor het Essence schap stond kon ik het niet laten om ook deze nagellak mee te nemen. Ook dit lakje wil ik zo graag uitproberen! De gouden glitter is super shiny en wat grover, geen kleine glittertjes dus. Deze kleur heet 'Make it Golden' en kost ook €1,29.

Dit waren dan al mijn aankoopjes! Zoals ik al zei is het niet veel, maar wel leuk :) Het viel me laatste trouwens op dat mijn stash voor een heel groot deel uit Essence bestaat, dat heb ik eigenlijk nooit in de gaten gehad! Onderbewust ben ik gewoon een mega-fan. Als ik in de Kruidvat kom koop ik altijd meer dan mijn bedoeling was, maar dat vind ik stiekem niet zo erg. Ik weet niet wat ik zonder die winkel zou moeten, haha.

Gebruiken jullie ook zo graag Essence?
Love,

Diana

6 opmerkingen:

  1. Mooie aankopen! De gelliner lijkt mij erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen, ik gebruik ook graag spulletjes van Essence. Ik gebruik regelmatig gelliner, echt een fijn product :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk die gelliner! Kan niet wachten tot je een look er mee hebt geplaatst :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die ene blauwe kleur nagellak heb ik ook! Ik vind m ook mooi :) ook leuk die gelliner

    BeantwoordenVerwijderen
  5. misschien kan je meer shoplogs opnemen ( ik vindt het best wel irritant als je al die fotos ziet en moet lezen!) je bent echt te gek !!! :) x

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.