Pagina's

donderdag 12 januari 2012

Review | Burt's Bees lippenbalsem

Onlangs kocht ik een Burt's Bees lippenbalsem omdat mijn Rosebud op was, en ik wilde een nieuw merk uitproberen. De eerste aangename verassing was dat Burt's Bees helemaal niet duur was! Ik kocht de stick (je hebt ook kleine potjes) en die kost maar €3,95. Burt's Bees is te koop bij Sephora.
Ik besloot voor de geur 'Bijen was, pepermunt en vitamine E' te gaan. Dit klonk erg veelbelovend, vooral de pepermunt was ik benieuwd naar.



Zo ziet de lippenbalsem er dus uit. Zoals je ziet staat er 'cooling' op het label. Dat klopt ook! Door de pepermunt voelen je lippen heel fris aan. Hetzelfde gevoel als je net je tandengepoetst hebt, dan voelt je adem ook zo fris. Grappig gevoel is dit, maar ik weet niet of iedereen het fijn vindt.
Verder is de verpakking prima. Hij is makkelijk te herkennen omdat hij zo geel is, en verder is de maat erg handig om even in je tas te steken of in je broekzak.
Wat ik heel fijn vind aan Burt's Bees is dat wanneer je de lippenbalsem op doet, hij niet zo glimt. Maakt niet uit hoeveel je doet. Met de meeste lippenbalsems lijkt het net alsof je een vette oliebol naar binnen hebt gewerkt als je veel opdoet omdat je mond er zo greasy uit ziet. Nou deze heeft dat dus niet, erg handig! Daarnaast 'glijd' hij ook niet op je lippen, als je begrijpt wat ik bedoel. De balsem is lekker stevig.
Dit is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar wat we van een lippenbalsem uiteindelijk willen is dat hij je lippen lekker zacht maakt. En doet ie dat? Nou het antwoord is ja! Vooral met het koudere weer worden mijn lippen heel droog, maar deze lippenbalsem houdt ze lekker zacht.


Zo ziet de stick er uit. Er komt verder dus ook geen kleur af. (Als je afvraagt wat dat puntje in het midden er doet, ik heb hem een keer te ver terug gedraait)

Ik raad dit product zeker aan! Het is in elk opzicht heel erg fijn en is nog erg goedkoop ook! Voor wie niet zo van pepermunt houdt, ze hebben ook nog andere smaken zoals honing, granaatappel, mango enzovoorts. Voor ieder wat wils dus!

Zijn jullie bekend met Burt's Bees?
Love,

Diana

3 opmerkingen:

  1. Hee Diana!

    Waar kun je de stick kopen/bestellen?
    Ik heb namelijk een plumping lip glaze van elf en ik ben er verslaafd aan, alleen is ie al bijna op, dus ben ik opzoek naar net zoiets. xxxx Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ze zegt toch duidelijk BURT'S BEES IS TE KOOP BIJ SEPHORA.
      duidelijk?!

      Verwijderen
  2. Je kan ze ook bij de Kruidvat kopen, stond laatst in de folder :) Voor €2 maar (:

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.