Pagina's

woensdag 2 mei 2012

Filmpje | Top 10 F.A.Q

Allereerst: YEAH I'M BACK! Vandaag heeft een aardige en behulpzame computer-kenner van school mij geholpen met mijn laptop, en volgens mij heeft hij nog nooit zo goed gewerkt haha! Ookal ben ik druk met leren, ik kon het niet laten meteen even een filmpje te maken. Morgen en overmorgen heb ik de hele dag (tot 5 uur) examentraining wiskunde op school van Lyceo, een onafhankelijk instituut die gespecialeerd is in het voorbereiden op examens. Ook daarna moet ik weer hard aan de bak, dus ik zal helaas niet veel kunnen bloggen, maar ik doe mijn best! Omdat ik (vooral op Youtube) veel dezelfde vragen krijg en nooit op elke vraag antwoord kan geven besloot ik een filmpje te maken waarin ik antwoord geef op de meest gestelde vragen. Hopelijk is het nuttig! Veel kijk plezier :)Heb je nog vragen? Laat dan vooral een berichtje achter of stuur een e-mail :)
Love,

Diana

7 opmerkingen:

 1. Ik vind jou schattig haha! Wat voor virus had je dan wel ooit, wel balen zeg dat je je computer zo lang niet kan gebruiken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Wacht, dat is helemaal geen zin. Leuk om het te zien in ieder geval! ;)

   Verwijderen
 3. Succes met examentraining en het leren! Dat van dat jonger schatten herken ik.. ik word ook jonger geschat op mijn blog maar ook in real life :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk filmpje zeg! Ik volg je :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha 12? Je lijkt gewoon 17 hoor :)
  Leuk om te weten, maar de meeste dingen wist ik al.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je lijkt een beetje zenuwachtig ofzo... wel een leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.