Pagina's

zaterdag 5 mei 2012

NOTD | Chanel - Pearl Drop

Hoi allemaal! Het is al redelijk lang geleden dat ik een nagellak artikel schreef (voor mijn doen), dus vandaag vond ik het daar wel weer eens tijd voor! Voor kerst kreeg ik de Chanel - Pearl Drop nagellak, waar ik nog steeds super blij mee ben! Het is mijn duurste nagellak, maar ik ben er dan ook wel erg trots op. Sowieso is Chanel gewoon.... jizz. in. my. pants. Pearl Drop vind ik een hele klassieke kleur en daarom vind ik ook dat ik hem eigenlijk alleen op mag doen als mijn nagels mooi en lang zijn. Nu was dit eindelijk weer eens het geval, hoe ik het geflikt heb, geen idee. Ik greep in ieder geval snel mijn kans! Zie hier onder het resultaat.
Wat een beauty. Het is moeilijk om de speciale glans op de foto te krijgen, maar ik heb mijn best gedaan. Ik blijf maar naar m'n nagels staren want het zijn net echte pareltjes! I'm in love. Over de kwaliteit ben ik ook heel tevreden, op de foto draag ik 2 laagjes. Hij lakt totaal niet streperig en dekt heel mooi. Tja, mag ook wel voor het bedrag dat je er voor neer telt..
Ik ben er in ieder geval gelukkig mee, een echte parel tussen mijn nagellak collectie!

Hebben jullie een Chanel nagellak in je bezit, zo ja ben jij er ook zo tevreden over? Zo nee, heb je er al een op het oog?

Love,
Diana

8 opmerkingen:

 1. Wauw, erg mooi! En je nagels zijn inderdaad mooi lang zeg. Ik heb geen nagellak van Chanel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, wat een mooie kleur! ik heb een roze, hihi.
  je hebt een leuke blog, zullen we elkaar followen?
  ik follow je alvast, op blogspot en youtube, hihi.
  loves, saar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, echt een heel mooi kleurtje! Toch zou ik nooit zoveel geld willen neerleggen voor een nagellak, ik heb alleen van Hema, Essence & Catrice, lekker cheap haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk ik ben al geabboneerd bij je youtube kanaal ik heb eigenlijk nog nooit echt op je blog gekeken maar op je youtube kanaal heb een super leuke stem!
  ik zou het leuk vinden als je ook op mijn blog zou kijken.
  mbeautyblogger.blogspot.com
  veel liefs,
  melissa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur zeg! Ik snap je helemaal; dat je zoiets alleen op doet als je nagels mooi lang zijn! En dat zijn ze hoor, wat heb jij mooie nagels! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauuw, echt een super mooi kleurtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, heel mooi! Ik wil nog heel graag een Chanel lakje :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.