Pagina's

maandag 9 juli 2012

Nieuw haar | Dip-dye

Hoooi allemaal! Vandaag heb ik iets leuks te laten zien, ik heb namelijk wat anders met m'n haar gedaan! Niet zo heftig hoor, schrik niet, maar ik heb mijn haar gedip-dyed. Ik zat er al een tijdje over na te denken omdat ik het zo leuk vond. Allerlei manieren had ik bedacht: waskrijt, Koolaid, Colourbugs... Uiteindelijk besloot ik niet moeilijk te doen en gewoon een potje haarverf te bestellen. Semi-permanent, dat dan weer wel, dus na een aantal wasbeurten zal het er weer uit zijn. Ik ben voor La Riche Directions gegaan (klik hier voor de webshop) en het is me enorm bevallen! Zie hier onder het resultaat.








Ik betaalde voor het potje zelf €2.95, echt spot goedkoop. Helaas waren de verzendkosten €5,95. Desalniettemin kreeg ik de bestelling binnen twee dagen al binnen en was netjes verpakt. Het allerleukste vond ik nog dat ik wel drie extra's erbij kreeg (ook al kocht ik maar één mini ding)! En nog wel van Redken, wat een verwennerij. Dat noem ik nou service. Over de bestelling zelf wat ik dus heel tevreden, nu de verf nog haha.


Oké deze foto is een beetje gefaald qua richten, maar hier op zie je de kleur het beste. Op elke foto lijkt het veel meer rood dan het in werkelijkheid is, maar dat kreeg ikhelaas echt niet beter.. Het is in ieder geval echt de kleur in het potje geworden. Wel moet ik erbij zeggen dat dit na één keer wassen is (dus dan is de kleur al iets meer vervaagd). Ik vind het in ieder geval super tof! Over de verf ben ik ook super tevreden want het beschadigd je haar totaal niet, het conditiont het juist (zoals de verpakking ook al zegt). Het is echt super makkelijk om te doen, je draait de deksel van het potje en smeert het in je haar, uitspoelen en klaar is kees. Directions zelf zegt dat je het een kwartier moet in laten trekken, maar op internet las ik dat je het makkelijk een halfuur of nog langer in kan laten dus dat heb ik gedaan. Ik heb het overigens niet vooraf gebleekt! Ik ben blij met het ombre effect en dat het dus niet een rechte streep is ofzo. Nog even een foto voor een iets meer totaal plaatje.



Oke op de bovenste foto lijkt het haast rood en op de onderste wel iets meer roze, maar veel te licht door de flits! ARRGH ik word gek, ik kreeg het er maar niet goed op. Hopelijk hebben jullie er alsnog een beetje een idee van (als je alle drie de foto's samenvoegt in de gedachte haha). Ik wil het zeker nog over doen als het er weer uit is. Misschien dat ik volgende keer een iets fellere kleur roze kies (Carnation Pink heb ik veel goeds over gelezen) en het meng met conditioner zodat het wel iets meer pastel is, maar toch opvallend.
Tot nu toe heb ik alleen nog maar complimenten gehad en zelf ben ik er dus ook onwijs happy mee. Als jij nog twijfelt zeg ik: gewoon doen! Overigens verkoopt Directions echt elke kleur van de regenboog.

Wat vinden jullie van de dip-dye trend?
Love,

Diana

21 opmerkingen:

  1. Het staat je echt heel mooi, en wat goedkoop zeg. Ik wil al heel lang mijn haar zo, maar het mag steeds niet. Even doorzeuren dus, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. staat je echt heel leuk c:
    ik vraag me altijd af of dat ook zo goed pakt op bruin haar?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Over het algemeen worden mensen met bruin haar aangeraden om het eerst te bleken omdat de kleur anders helaas niet zo goed pakt..

      Verwijderen
  3. Het is echt mooi! Niet té en ook niet te onopvallend, gewoon goed! Ik wilde het trouwens ook gaan doen, dus dit komt op het goede moment :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dip dye blijft leuk, heb het ook een tijdje gehad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat gaaf! voor mezelf zou ik het niet snel doen, maar vind het superleuk en gewaagd!
    Groetjes Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het staat echt mooi bij jou.
    Zelf zit ik er ook overna te denken om het te gaan doen, maar ik moet eerst dan mijn haar bleken en daar kijk ik een beetje tegen op.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk dat je dat hebt gedaan! Ik heb ook vaak aan zo'n colourbug gedacht. Wie weet ooit nog es :P.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuk ! Krijgen we ook nog een geheel foto ervan ?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk en staat je heel goed! Ik vind het zo jammer dat ik donker haar heb.. Ik wil ook dip-dye hair :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je het echt graag wilt kun je het altijd nog overwegen om je puntjes eerst te bleken, dan pakt de kleur heel goed namelijk!

      Verwijderen
  10. Hoe heb je dat goed gedaan zodat het niet een lijn was, hoe heb je het op 1 lengte gekregen in plaats van ongelijke lengtes haha

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel gaaf ! Ik heb nog wel een vraagje, nadat je het geverfd hebt kan je je haar daarna gewoon wassen, conditioner en haarmasker zoals gewoonlijk er in doen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hi !
    Ik heb zojuist me haar gedip-diy gewoon met blonde haarverf, op vakantie had ik het ook gedaan maar toen
    Is me haar jleur niet veranderd en nu weer niet ! :(
    Ik heb je op die webshop ook bleek om je haar te bleken ? Alvasy bedankt !

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoe lang blijft dat er zo in?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. heyhey!
    wauw echt supersuperleuk!
    Hoelang bleef het bij jou zitten?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.