Pagina's

woensdag 4 juli 2012

NOTD | Fel roze

Hoi allemaal! Gisteren had ik weer eens een dagje in de stad en heb een paar dingetjes gekocht. Een van die dingen was een nieuwe nagellak, die mocht ik kopen van mezelf aangezien ik al heel lang geen nagellak meer gekocht had. Ik zag bij de Hema een fel roze kleur staan en gek genoeg had ik nog niet zo'n tint! Die ging mee dus. Omdat ik vanochtend toen ik hem op deed blij verrast was over de kleur en pigmentatie besloot ik er een artikel aan te wijden. Zie hier onder het resultaat!

Helaas kreeg ik de 'felheid' niet helemaal op de foto, houd er dus rekening mee dat hij in het echt feller is! Ik heb twee normale laagjes gedaan en hij dekt perfect, totaal niet streperig, en droogt vrij snel. Deze kleur is echt super leuk voor de zomer, vakantie, strand e.d. En waarschijnlijk ook heel erg geschikt voor op je tenen! Jammer genoeg geeft Hema geen namen aan hun producten, maar het is in ieder geval de kleur '06'. Hij kost €2,25 en bevat 7ml. Als je een leuke roze voor de zomer zoekt zou ik deze zeer aanraden en ik verzeker je dat als je hem eenmaal op hebt je echt verbaasd zal zijn!

Nu ga ik lekker picknicken in het park, hebben jullie nog plannen voor dit mooie weer?
Wat vindt jij van deze nagellak?

Love,
Diana

16 opmerkingen:

 1. Ik denk dat ik maar eens ga kijken! Ik had ook al veel goed gehoord over de witte nagellak van de hema. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is erg mooi! Mooi gelakt ook en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HEMA heeft echt suuuuperleuke lakjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn zus heeft deze ook, prachtig is die! En ik vind jou zo leuk he en geloof me, binnenkort is jouw blog veel groter als die nu is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi!


  Dit is de eerste keer dat ik op je blog kijk en ik ben verkocht. Ik vind je zo leuk hoe je filmpjes maakt enzo, en leuke artikelen :) Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook zo'n nagellakje van de Hema, maar dan iets meer een oranje-roze kleur...♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoiets wil ik eigenlijk ook nog! Maar over die adressen op de envelop, zie jij die dan zo goed erdoorheen? Want ik heb ze toch gewoon weggehaald?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, mooi kleurtje! Ik vind hem nu al best fel, ben benieuwd hoe die dan in het echt is. Ah, ik zie nu trouwens dat je blog echt leuk is. Je bronze gouden zomerlook filmpje vind ik echt mooi. <3 Haha, je hebt er een volger bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi kleurtje!

  xo 2NDtheytalk.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hee Diana, je had gelijk van die envelop. Op de tweede had ik het helemaal niet weggehaald, dat was ik vergeten. Heel erg stom, bedankt voor het zeggen, ik keek eroverheen.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.