Pagina's

zondag 10 november 2013

Hero for Zero

Waarschijnlijk is het jullie niet ontgaan: de Filippijnen zijn getroffen door een verwoestende tyfoon. Nu Haiyan - de storm uit categorie 5 met windsnelheden van meer dan 200 km/u - is overgetrokken wordt eigenlijk pas duidelijk hoe groot de ravage is. Het dodental ligt nu al boven de 900 en zal naar schatting waarschijnlijk oplopen tot 10.000. Hulp is inmiddels onderweg, maar is langzaam op gang gekomen door de verwoestingen.Gisteren is mijn video voor de UNICEF 'Hero for Zero' actieweek online gekomen. Inmiddels zijn alle hulporganisaties tot het besluit gekomen alle aandacht nu op de Filippijnen te richten en andere lopende acties tijdelijk stil te zetten. Vandaar ook het verzoek vanuit UNICEF om de video offline te halen. De actieweek zal later weer opgepakt worden, maar op dit moment gaat alle hulp naar de kinderen en families in nood in het rampgebied.

Ondertussen is giro 555 in actie gezet. Als je wil kun je nu daar dus doneren om de Filippijnen hopelijk zo snel mogelijk weer een beetje op de been te krijgen. Het geld dat jullie al gestort hebben voor mijn actie komt sowieso goed terecht, daar hoeven jullie in ieder geval niet bang voor te zijn! Nu is alles rondom de actie voor mij ook nog niet helemaal duidelijk, het besluit is namelijk kort geleden genomen, maar hopelijk komt daar snel verandering in.

Bedankt voor jullie begrip!
Love,

Diana

19 opmerkingen:

 1. Ik kan hem niet kijken, na ongeveer 10 seconde houdt 'ie er steeds mee op. Ligt dit aan mijn pc of hebben meerdere hier last van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kon hem gewoon helemaal kijken

   Verwijderen
  2. lynn van duivenbodenzondag, 10 november, 2013

   Hee
   Niet vervelend bedoeld maar zei heeft er niks aan als jij zegt dat je het wel kan zien...

   Verwijderen
  3. Tuurlijk wel:) dan weet ze dat het dus waarschijnlijk aan haar computer ligt omdat anderen hem wel kunnen zien! xx

   Verwijderen
 2. Super van je dat je dit doet!
  Ik heb in mijn reactie op youtube al laten weten dat ik mee werk.
  Heel veel succes
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat stoer van je, dat je dit doet! Ik ga zekerweten doneren en het liefst natuurlijk 7,50 euro. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supergoed initiatief Diana! Goede video.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb meteen gedoneerd, wel maar 2,50 omdat ik eigenlijk niet heel veel kan missen haha, maar het is in ieder geval iets. Hoe houdt je eigenlijk bij of je aan de 2500 euro komt? Want alles gaat toch gewoon in één grote pot van Unicef zeg maar?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh haha, ik zie nu dat je gewoon een soort van eigen actiepagina kunt maken op de site van Unicef, dus m'n vraag is al beantwoord :)

   Verwijderen
 6. Ik heb dit project al via Teske gesteund (die kwam ik eerder tegen, sorry), maar zeker een heel goed initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alle respect voor de mensen daar, maar word het niet eens tijd om naar de zorg in nederland te kijken? Ik werk zelf in een verpleeghuis, waar er door de bezuinigingen drastische maatregelen genomen worden. Die gaan ten koste voor de zorg voor de oudere mens. Maar neeee dat is weer niet belangrijk zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed dat Unicef nu eerst de Filipijnen gaat helpen!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heei mag je ook naar de meeting komen als je niks doneert ? :) lieffs maureen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kom zelf van de Philipijnen en mijn familie woont ddaar we hebben nog niks van ze gehoord omdat het internet daar plat ligt, ik heb 2 dagen lopen huilen en mijn buik die maakten 30000 sprongen ik ben heel erg bang of ik me familie kwijt ben...
  zelf heb ik 15-. gedoneerd..

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.