Pagina's

dinsdag 21 januari 2014

Let's get fit

Deze dag kan de geschiedenisboeken in: ik heb me ingeschreven bij de sportschool! Ik vertelde een tijdje terug dat ik dol ben op sporten maar het er de laatste jaren echt niet van gekomen is. Nu ik verhuisd ben kon ik me eindelijk inschrijven en vandaag was het zo ver. Het is bij mij om de hoek, dus geen gedoe met openbaar vervoer, fietsen of wat dan ook. Als het slecht weer is buiten heb ik in ieder geval geen excuus om niet te gaan. Gisteren ben ik de stad in geweest en heb wat sportkleding aangeschaft. Hier komt snel een shoplog van, dus daar kunnen jullie naar uit kijken! Het is natuurlijk geen drijfveer, maar leuke kleding geeft toch wat extra motivatie.Anyhow, ik kom net terug van m'n eerste groepsles. Naast zelfstanding sporten wil ik vooral ook veel gebruik maken van de lessen (en misschien stiekem ook wel even de sauna). Vandaag deed ik mee met aerobics. In eerste instantie dacht ik dat het een rustig lesje voor huisvrouwen was, maar jeetje wat is dat taai! Op een goede manier, dat wel. Het is heel afwisselend en je traint echt elk deel van je lichaam, maar de focus ligt op de drie B's: buik, billen, benen. De les werd gegeven door een hele aardige vrouw en met leuke muziek, dus dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben best wel slap, dus ik kan alle krachttraining goed gebruiken. Binnenkort ga ik ook een schema opstellen met een begeleider die voor mij kan bepalen welke oefeningen ik het beste kan doen en hoe vaak. Ik ben echt gemotiveerd om veel vooruitgang te boeken, dus ik houd jullie op de hoogte! Natuurlijk ben ik echt nog een noob, maar ik zal er vanzelf wel m'n draai in vinden denk ik. Ik heb er in ieder geval een goed gevoel over. 

Voor de rest ben ik heel druk geweest met de video die morgen hopelijk online kan. Er is echt veel tijd en moeite in gaan zitten, dus ik ben heel benieuwd wat jullie er van zullen vinden. Maar goed, alles op z'n tijd. Donderdag krijgen jullie sowieso ook de video met Rutger te zien. Spannend!

Tot slot nog één leuk dingetje dat ik met jullie wil delen. Morgen is het namelijk.. *tromgeroffel* TUBEDAY! Dit houdt in dat we van 19-20u een livestream houden met een heleboel leuke YouTubers. Het bestaat uit drie onderdelen, namelijk een quiz, challenges en interviews. Ik doe mee aan de quiz met teamcaptains Ruben van der Meer en Arie Koomen (van de Lama's). Klik hier om naar de livestream te gaan. Zo kun je alvast inschakelen wanneer jij er klaar voor bent. Ik hoop dat jullie zullen kijken en het super leuk gaat worden! Ik heb er zin in :) 

Zijn jullie van de partij op Tubeday 2014?
Love,

Diana 

30 opmerkingen:

 1. ik sport zelf ook 2 of 3 x in de week en het voelt echt als een voldoening, al vind ik het niet altijd even leuk haha.. ben erg benieuwd naar de opkomende video's!
  Liefs, Rhoda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt erg leuk dat aerobics! Ik zit er ook over na te denken om naar de sportschool te gaan, gezellig samen met mijn zusje (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super goed dat je je hebt ingeschreven bij een sportschool. Ik ben benieuwd naar je sportkleding shoplog! Ik hoop dat ik naar Tubeday kan kijken, lijkt me erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! goed dat je het dan toch gedaan hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk allemaal! Ik moet ook hoognodig gaan sporten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik wil eigenlijk ook gaan sporten maar kan mezelf er niet echt toe zetten, misschien ga ik weer lekker zwemmen. Anyways ik ga zeker kijken naar Tubeday!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier bij de sportschool!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Als ik in april verhuisd ben wil ik ook lekker gaan sporten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben ook lekker fanatiek bezig. M'n vader is bodybuilder geweest en traint me en ik ga deze/volgende week langzaam beginnen met 2 dagen dieten en vanaf februari worden dat 6 dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik moet ook gaan sporten. Ik ben eigenlijk echt niet van de fitness work out dingen enzo, dus ik ga me waarschijnlijk bij een balsport voegen. Volgende week ga ik een kijkje nemen bij hockey en rugby :) En als dat niks is pilates toch maar een keertje proberen...

  Liefs Apollonia
  http://velvet-goddess.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat goed! :D Ik verzin steeds slappe excuses voor mezelf.. Te druk, geen zin om erheen te fietsen etc. Om de hoek zou wel ideaal zijn, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed bezig! Ik ben echt heel benieuwd naar morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk! Bij ons is de sportschool nog wel even fietsen dus ik ga nooit, maar ik doe gewoon blogilates thuis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goed bezig! Ik doe (bijna) elke dag thuis een workout met blogilates :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ahh, goed bezig! Succes met het sporten! Ik hoop ook dat je het volhoudt!
  Die livestream zeker niet achteraf 'terug te kijken'? Ik kan vanavond namelijk niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goed van je zeg! En ik ga morgen zeker even kijken naar de live stream :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goed bezig en geniet ervan! Sindskort ben ik aan het hardlopen en daardoor voel ik me ook sterker en fitter!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Goed van je! Ik ben ook begonnen met sporten (power yoga » klinkt veel relaxter dan het is haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super leuk dat je het sporten weer gaat oppakken! Ik heb nu zo'n 3 maanden stilgezeten na een periode heel toegewijd fitnessen en hardlopen, en ben net weer begonnen. SPIERPIJN! Totally worrth it.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik blijf mezelf ook gewoon altijd vertellen dat nieuwe en leuke sportkleding wel degelijk motiveert, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Knap van je dat je weer gaat sporten! Tubeday heb ik gezien hoor chaotisch maar leuk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. haha leuk dat je zo gemotiveerd ben!! waar sport je? ik zoek een goeie sportschool die leuke lesjes heeft van mijn sportschool heeft echt van die tijden dat je denkt tja... dan kan ik niet

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat goed van je! Ik ben ook pas begonnen met sporten, alleen daarbij horen helaas geen groepslessen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik heb me net ook terug ingeschreven, ik was een paar maanden gestopt door m'n drukke leven met school enz, maar nu heb ik helemaal terug zin om er tegen aan te gaan !

  BeantwoordenVerwijderen
 25. goedzo! lekker gemotiveerd ben je :)
  ik heb tubeday vandaag teruggekeken, heel erg leuk. Ik ben benieuwd naar de nieuwe video's!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Superleuk dat je nu bij de sportschool zit :). Fit zijn is zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. hoi wat leuk dat je terug gaat sporten ik ga ook terug sporten heb jij misschien wat leuke sport kapsels of gewoone kapsels doei :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.