Pagina's

dinsdag 13 september 2011

OOTD | An affair in redsquare



Hey! Vandaag weer eens een outfit of the day :) Ik heb gisteren de trui die ik een tijdje terug in dit filmpje liet zien geruild voor een zonder gat, en vandaag heb ik 'm direct aan getrokken. Ik vond hem erg geschikt voor de herfst. Benieuwd naar de rest? Lees dan snel verder!





Hij is erg warm kan ik jullie vertellen! Maar ik ben echt dol op deze kleur en hij is makkelijk te combineren. Een goede basic zou je wel kunnen zeggen. De armband die ik draag heb ik al een hele tijd geleden bij Forever21 besteld, en die past ook werkelijk waar bij alles! Ookal is mijn outfit best wel basic, de kleur van de trui en de opvallende cuff maken het toch wat spannender.




Wat vinden jullie van deze outfit?
Love,

Diana

5 opmerkingen:

  1. zoo dat truitje vind ik echt leuk waar kan je die kopen? ik denk dat je hem al een tijdje heb. ik vind echt dat je het leuk hoe je het doet. ik moet snel ff een account aan maken staat nu als anoniem haha had bij andere reactie ook anoniem gereageerd liefs Marlène uit Dordrecht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marlène, leuk dat je zo enthousiast bent! Ik heb de trui bij Zara gekocht, inderdaad al een tijdje geleden. Misschien hebben ze hem nog, hij was 15 euro in ieder geval en ze hadden een paar kleuren. Bedankt voor je reactie's in ieder geval :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oke badankt! echt leuk! hoop dat ik het kan vinden. ik zat zo te speuren op internet en toen kwam ik een filmpje van jou tegen op youtube je deed het echt leuk met opmaken liefs marlène

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.