Pagina's

zaterdag 12 november 2011

Webshop: Nelly.com

Hoi allemaal! Ik heb gisteren een super leuke webshop ontdekt door een vriendin van mij, Janne, namelijk Nelly.com! Ik wist hier nooit het bestaan van af, tot nu dus. Ze verkopen echt alles, kleding, ondergoed, zwemkleding, sieraden, tassen, maar dus ook.. Schoenen! En wauw, wat zijn die mooi zeg. Ze verkopen veel designer stukken, maar ook veel 'eigen merk' (Nelly shoes). Wat ik ook heel leuk vind is dat de webshop zelf dupes verkoopt van designer schoenen. De bekende Lita shoes van Jeffrey Cambell bijvoorbeeld. Ze verkopen de echte, maar de dupe van hun eigen merk Nelly shoes is identiek.
Hieronder heb ik een lijstje van mijn favorieten gemaakt voor jullie :)


Zoals je ziet zijn de designer schoenen heel prijzig, maar die van het eigen merk zijn super betaalbaar! De schoen linksonderin, 'Nia' is de dupe van de Lita shoe (rechtsonderin): geen verschil te zien toch? Ja de kleur natuurlijk, maar de Lita shoe is niet alleen met super veel sparkles te koop, ook gewoon in het zwart, beige, rood enzovoorts.
De kleding is ook heel erg leuk, vooral als je al opzoek bent naar een jurkje voor de feestdagen raad ik je aan om daar even te gaan kijken. Sommige dingen zijn heel prijzig, maar daar moet je maar even langs kijken (tenzij je miljonair bent natuurlijk!).

Kenden jullie deze webshop al?
Love,

Diana

5 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een supertip!!! Wat hebben ze een fantastische dupes zeg. I love it.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zit nu te kijken bij de jassen.. ik zag zonet mijn droom jas. voor 400 euro :(. de prijzen verschillen echt op de site, ik zag net een basic shirtje voor 30 euro en daaronder een basic hempje voor 15 of zo. echt apart haha! maar wel een leuke webshop!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.