Pagina's

donderdag 29 maart 2012

Goedemorgen Nederland

Goeiemorgen allemaal! Oké, dus ik had gisteren een filmpje voor jullie opgenomen en hij staat ook al op Youtube, maar op de een of andere manier kan ik hem nog niet uploaden op Blogger! Fijn zeg.. Hopelijk kan ik hem vanmiddag hier dan eindelijk opzetten.
Ik heb straks mijn één na laatste toets, namelijk frans. We moeten een formele en informele brief schrijven.. Komt wel goed! "Je vous remercie d'avance et je vous prie d'agreér, Madame, Monsieur, mes salutations distingués" = "Hoogachtend". Duh, logisch?! Morgen alleen nog een latijn toets van twee uur, en dan zit mijn toetsweek er weer op.
Over een maand heb ik al mijn eindexamengala of 'Prom'. Ik zit in de eindexamengala commissie (die het feest regelt dus) en we hebben besloten dit jaar Prom King en Queen verkiezingen te houden. Iedereen kon vorige week stemmen en gisteren zijn de genomineerden bekend gemaakt. Ik ben helaas niet in de prijzen gevallen, maar dat maakt het feest niet minder leuk! Ik ga waarschijnlijk aankomend weekend even naar Amsterdam om een mooie galajurk te kopen, want die kan natuurlijk niet ontbreken. Zoiets maak je maar één keer mee, en dan moet je wel goed uitpakken!Lekker weer een mascara loze dag, heerlijk :)
Nu ga ik nog even wat franse zinnen doornemen, ik spreek jullie snel weer!
Fijne dag!
Love,

Diana

4 opmerkingen:

 1. Leuk geschreven!
  Dat strikje is echt cute! <3
  Liefs, Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! En wat ben je toch een mooi meisje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke blog, ik ondekte het via youtube!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja klopt erg leuke blog!

  ik ontdekte het ook via YouiTube wand ik wouw weten hoe je een haardonut gebruikt dus toen had ik jou aan gelikt en toen weer het volgende filmpje en ik pakte geen anderen wand jij sprak duidelijk en liet alles goed zien!!

  en die um kriesus dat fiel me niet eens op haha,
  en ik heb nu echt al je filmpjes gekenen denk ik!:)
  en ik w8 nog af op nog een paar filmpjes!!

  :)


  XXXXliefs kim.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.