Pagina's

woensdag 7 maart 2012

KONY 2012Hey allemaal. Vandaag heb ik een iets serieuzer artikel voor jullie dan normaal. Het gaat niet over kleding, make-up, nagellak of iets in die trend, maar over rechtvaardigheid. Ik vraag jullie eerst allemaal bovenstaande video te kijken. Het duurt 30 minuten, maar believe me, het is geen tijdverspilling.

Al 20 jaar lijdt Joseph Kony een kindsoldaten leger, en niemand weet wie hij is. Hij ontvoerd kinderen, meisjes worden seksslaaf, jongens krijgen een wapen in hun handen gedrukt en worden beveelt mensen te vermoorden, mishandelen en verminken. Vaak worden ze zelfs gedwongen hun eigen familie te doden. Deze kinderen leven elke dag in angst.
Dit jaar is er een actie gestart, genaamd 'Kony 2012' met als doel Joseph Kony bekend te maken. Niet om hem te eren, maar om hem onder de aandacht te brengen zodat hij uiteindelijk dit jaar nog gearresteerd kan worden.
Het mooie is dat we hier allemaal aan mee kunnen helpen. Zo kun je de zogenaamde 'action kit' kopen of geld doneren. Maar je kan ook net als ik, en dat kost totaal geen geld en/of moeite, het delen met iedereen die je kent. Plaats dit op je twitter, facebook, tumblr, blogger: alles wat je maar kan bedenken. Zo kunnen we allemaal een steentje bijdragen aan een betere wereld.

Ik hoop dat jullie dit door zullen geven aan zoveel mogelijk mensen en dat we zo uiteindelijk deze strijd kunnen stoppen.
Love,

Diana

1 opmerking:

  1. Helemaal mee eens! Ik heb ook al een post erover gedaan. Mooie blog! Ik volg je nu, het zou leuk zijn als je me terug zou willen volgen!! Liefs

    www.smileisyourbestaccessory.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.