Pagina's

donderdag 22 maart 2012

Kom tot mij, vitamine D!

Jeetje, ik kan mijn geluk niet op. De hele week hebben wij al zon, en van mij mag het eeuwig zo blijven. Alles is leuker met zon, zelfs leren. Vandaag heb ik weer de hele middag op het dakterras gezeten, franse woorden en zinnen in m'n kop stampen. Daarna ben ik net een beetje een lekker kleurtje aan het vangen, duikt er ineens een glazenwasser bij de buren op. Hmm, awkward. Anyway, ik loop nu wel met zongekleurde wangen rond.
Over een halfuurtje vertrek ik weer naar school. Vreemd, 's avonds naar school. Maar zoals ik jullie al verteld heb is vanavond de opening van onze meesterproef expositie. Ik zal wel een paar kiekjes voor jullie maken met m'n telefoon, want om m'n camera mee te zeulen is ook weer zo iets.
Ik heb maar een luchtig blousje aan getrokken, aangezien het zowaar warm is buiten! Licht roze, tip top voor de lente. Oja, ik heb nog een paar foto's voor jullie terwijl ik verblind werd door de zon.Heavy zonnestralen hoor. Oh en ik zal binnenkort een roomtour voor jullie doen. Er wordt de laatste tijd steeds meer naar gevraagd, al helemaal na die foto die ik in het vorige artikel liet zien. Maar ik doe het met plezier hoor :)

Nu ga ik nog even snel mijn haar en make-up fatsoeneren, en daarna de deur uit.
Ik spreek jullie snel weer!

Love,

Diana

6 opmerkingen:

 1. You are amazing! I live in Poland :) and i really like your blog!You have a great style. Do you speak English?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww thanks, I'm glad you like it! As a matter of fact I do speak english, yes. Thank you for the compliments :)

   Verwijderen
 2. Haha, die titel! En was een lekker zonnetje inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.