Pagina's

maandag 28 mei 2012

Life is a beach!

Hoooi! Enjoying le weather? Ik wel, sjonge jonge. Ik doe het rustig aan vandaag met leren (waarschijnlijk iets té rustig) en ben vanochtend naar het strand geweest. Lekker dobberen in het IJselmeer is echt heerlijk verfrissend. Daarna dronken ik een latte macchiato bij een strandtent en heb ik heerlijk gerelaxt. Toen ik thuis kwam had ik nog steeds geen puf om te leren, dus besloot ik eindelijk weer eens een filmpje te maken. Aangezien de hoeveelheid verzoeken die ik kreeg voor een 'wenkbrauw filmpje' besloot ik die maar eens moest gaan doen. Momenteel is Youtube nog aan het uploaden, dus die zal zometeen wel online komen.
Ik heb vandaag m'n Venice shirt weer aan. Mijn moeder kocht hem heeeeel lang geleden (toen ik nog niet eens in de maak was) in California en toen zij ooit eens op het punt stond om hem weg te gooien was ik daar om hem met een heleboel liefde op te vangen. Hij is zo lekker oversized en ik ben dol op  de neon letters. Hij is écht vintage. Perfect om te combineren met m'n highwasted shorts.



Wat hebben jullie gedaan/zijn jullie aan het doen vandaag? Ik moet zo weer aan de economie vrees ik, maar ik blijf nog eventjes SOG'en (Studie Ontwijkend Gedrag). Oh misschien ga ik nog wel eventjes in de hangmat op het dakterras liggen, die staat er sinds gisteren ook weer.
Ik wens jullie nog een hele fijne middag/avond, en ik spreek jullie zometeen weer als het filmpje klaar is :)

Love,
Diana

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's! Lekker weer he :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je shirt ziet er leuk uit! Oehh ik wil ook een hangmat, lijkt me echt zoo chill!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooie zonnebril!
    Waar heb je die gekocht? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke zonnebril waar heb je die gekocht :) <3

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.